Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ona na wykładach a my siedzimy z 5miesięcznym bokserkiem
Wieczorkiem już będziemy w domku ale odezwę się do Was jutro bo dziś "Taniec z gwiazdami" i "Teraz albo nigdy" ;-) Madzias mam nadzieję, że maluszkowi posmakuje mleczko
Kroczek serduszko już na bank będzie bic
:-)
Ale się odprężyłam:-) W tamtym tygodniu też byłyśmy:-)No i maluszek chyba pływac lubi bo jak wróciłyśmy z basenu to tak fikał w brzusiu
Mały nie bardzo lubi tego mleka,ale mam nadzieje,że sie przyzwyczai:-)Witajcie dziewczyy
My na weekendzie u mojej mamciOna na wykładach a my siedzimy z 5miesięcznym bokserkiem
Wieczorkiem już będziemy w domku ale odezwę się do Was jutro bo dziś "Taniec z gwiazdami" i "Teraz albo nigdy" ;-) Madzias mam nadzieję, że maluszkowi posmakuje mleczko
Kroczek serduszko już na bank będzie bic
Dziś pojechałyśmy rano z mamą na basenAle się odprężyłam:-) W tamtym tygodniu też byłyśmy:-)No i maluszek chyba pływac lubi bo jak wróciłyśmy z basenu to tak fikał w brzusiu
Pozdrawiam serdecznie dziewczyny!!
Ja nie oglądałamOglądaliśmy wczoraj wieczorem z M film "Marley and Me". Świetny! M się na koniec popłakał. Obejżyjcie to zobaczycie dlaczego facet mógł się popłakac na filmie...
ale super było orkiestra była co si.ę najadłam i nasłuchałam bo do tańczenia coś nietako mi było czuje się coraz cieższa i kregosłup boli
byliśmy do 23.30 synek do 23 cały czas szalał się bawił tancował normalnie był rozchwytywany
potem jak przyjechaliśmy do domku to tak o 1.00 szliśmy spać
no ale warto było jechac:-)A my po lekarzu,mały ma uczulenie na mleko. Tak więc mamy przepisany Bebilon Pepti
też z początku nie był tak zadowolony
ale ogólnie szybko się przyzwyczaił będzie dobrzr

Normalnie

Bo upatrzyłam sobie nowy
My z M bardzo czesto zmieniamy telefony, to chyba nasza mania
Byłam w sklepie, ogladałam go i bardzo mi się spodobal
z tego co ja moge powiedzieć że się bardzo ładnie prezentuje jak i gondolka tak i spacerówka
ale z użytku nie moge powiedziec bo nie wiem co i jak ale z tego co koleżanka mówiła to jest zadowolona i do tego jest w dobrej cenie:-)Witajcie dziewuszki!!
Tak mi sie dziś dobrze spało.. że wstałam po 10Normalnie
Chce dziś wystawic dwa telefoniki na allegro i musze poczytac jak to się robiBo upatrzyłam sobie nowy
My z M bardzo czesto zmieniamy telefony, to chyba nasza mania
Upatrzyłam tez sobie wózeczekByłam w sklepie, ogladałam go i bardzo mi się spodobal
Może któras z Was miała podobny?
http://www.sklepsmyk.pl/index.php?p...facturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=43
![]()