• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Hej Laseczki,

Mamo Sówko - fajnie że z Małym Sówkiem wszystko ok. Jedz duużo buraków, natkę pietruszki i suszone morele. W tym jest duuuuużo żelaza i hemoglobina powinna się podnieść. U mnie niestety cały czas lipna ale zaczęłam brać wyciąg z buraka i podskoczyła mi z 10,2 do 11,1 w ciągu miesiąca. :tak:
Maggie kochana a jak ty dzisiaj sie czujesz??

Madziu - ja jestem i zaraz znikam bo oko się już klei. A czuję się wmiare tylko mały łobuz chyba się w poprzek ułożył bo przestał po żebrach walić.

Mam nadzieję że się nie obrazisz ale wkleiłam linki do zdjęć Kacperka w swoją sygnaturkę i poprosiłam Grudniówki o klikanie - zawsze to pare głosów więcej może być :tak:

Madziu - ja jestem i zaraz znikam bo oko się już klei. A czuję się wmiare tylko mały łobuz chyba się w poprzek ułożył bo przestał po żebrach walić.

Mam nadzieję że się nie obrazisz ale wkleiłam linki do zdjęć Kacperka w swoją sygnaturkę i poprosiłam Grudniówki o klikanie - zawsze to pare głosów więcej może być :tak:
Dzięki kochana jesteś,no co ty dlaczego mam sie obrazić
Dzięki jeszcze raz
:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry