• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
No to ładnie :-D
Pewnie,że o Tobie nie zapomniałyśmy

Wiaze wielkie nadzieje z najblizszymi dwoma cyklami bo wtedy dobilibysmy do 12 miechów, ale staram sie nie fiksowac. Juz sie otrzasnelam po porazce z poprzedniego cyklu :-(.
Staram sie unikac mysli i sytuacji np zdjec na NK ciazowych kolezanek bo ciezko w serduchu...jakos to bedzie

Będzie dobrze,trzymam kciuki kochana

Tyle tych kciuków dostaje oby ktorys podzialal. Staram sie narazie myslec pozytywnie- tylko to mi pozostalo. Staram sie tlumaczyc ze to dlatego, ze nie bylo jeszcze pisane, ze wzgledu na czas porodu przypadajacy na koniec studiów i ze zaczelam nowa prace wiec nie zaplacili by mi macierzyskiego. Hehe wszystko byle nie zwalic na jakis problem z nami. Wiem, ze jest tyle przypadków cudów po dlugim czasie staran, ale ciezko je uznac za budujace skoro naokolo same szczesciary chodza.
Sorki jesli przynudzam Was mamusie ale niektóre wiedza, co przezywam jako nadal starczka

Ola - uda się wkońcu :tak: Tylko staraj sie nie nakręcać.

Madziu jutro może się pobawie z tą grupą zamkniętą. Jakoś bardziej mnie to kręci niż NK :-D:-D

Oki,tylko o mnie nie zapomnij:-p

Maggie- juz paru dobrych miesiecy sie nie nakrecam tzn nie szukam objawów, bez mierzenia tempki (nigdy nie mierzylam)i liczenia dni plodnych- poprostu reguralnie sie staramy i potem czekam z wielka niecierpliwoscia na @ i jakos caly czas sie doczekuje, jak nie 39 dni to potem 46 no przegiecie paly normalnie

Madziasku- Ty, Maggie i Kasiulek biedna to moje nastarsze stazem e-kolezanki chyba :-D

Madzia Ty chyba pisalas do Maggie co? hehe

Ja mykam musze jeszcze umyc wlosy- jutro mam na 6 do pracy wiec maksymalnie zostalo mi 6 godzin snu, ale wpadne jutro napewno, M ma nocki

Dobranoc

reklama
Tyle tych kciuków dostaje oby ktorys podzialal. Staram sie narazie myslec pozytywnie- tylko to mi pozostalo. Staram sie tlumaczyc ze to dlatego, ze nie bylo jeszcze pisane, ze wzgledu na czas porodu przypadajacy na koniec studiów i ze zaczelam nowa prace wiec nie zaplacili by mi macierzyskiego. Hehe wszystko byle nie zwalic na jakis problem z nami. Wiem, ze jest tyle przypadków cudów po dlugim czasie staran, ale ciezko je uznac za budujace skoro naokolo same szczesciary chodza.
Sorki jesli przynudzam Was mamusie ale niektóre wiedza, co przezywam jako nadal starczka

Olu nie przynudzasz.W końcu sie uda

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry