Madziaas
Już jesteś:)
I właśnie fajnieOoooo, super pomysł - na grudniówkach mamy taką właśnie zamkniętą i trzeba mieć zaproszonko. I tam są nasze fotki i dane (takie bardziej osobiste rzeczy nie dla wszystkich)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I właśnie fajnieOoooo, super pomysł - na grudniówkach mamy taką właśnie zamkniętą i trzeba mieć zaproszonko. I tam są nasze fotki i dane (takie bardziej osobiste rzeczy nie dla wszystkich)
No to ładnie
Pewnie,że o Tobie nie zapomniałyśmy
Będzie dobrze,trzymam kciuki kochanaWiaze wielkie nadzieje z najblizszymi dwoma cyklami bo wtedy dobilibysmy do 12 miechów, ale staram sie nie fiksowac. Juz sie otrzasnelam po porazce z poprzedniego cyklu :-(.
Staram sie unikac mysli i sytuacji np zdjec na NK ciazowych kolezanek bo ciezko w serduchu...jakos to bedzie
Oki,tylko o mnie nie zapomnijOla - uda się wkońcuTylko staraj sie nie nakręcać.
Madziu jutro może się pobawie z tą grupą zamkniętą. Jakoś bardziej mnie to kręci niż NK![]()

Będzie dobrze,trzymam kciuki kochana
Oki,tylko o mnie nie zapomnij![]()
Ola - uda się wkońcuTylko staraj sie nie nakręcać.
Madziu jutro może się pobawie z tą grupą zamkniętą. Jakoś bardziej mnie to kręci niż NK![]()
Oki,tylko o mnie nie zapomnij![]()

Tyle tych kciuków dostaje oby ktorys podzialal. Staram sie narazie myslec pozytywnie- tylko to mi pozostalo. Staram sie tlumaczyc ze to dlatego, ze nie bylo jeszcze pisane, ze wzgledu na czas porodu przypadajacy na koniec studiów i ze zaczelam nowa prace wiec nie zaplacili by mi macierzyskiego. Hehe wszystko byle nie zwalic na jakis problem z nami. Wiem, ze jest tyle przypadków cudów po dlugim czasie staran, ale ciezko je uznac za budujace skoro naokolo same szczesciary chodza.
Sorki jesli przynudzam Was mamusie ale niektóre wiedza, co przezywam jako nadal starczka