• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Czesc babaeczki! Ja cały czas Was podczytuję. Mam nadzieję, ~że o mnie tez nie zapomnicie przy zakladaniu tego watku na zaproszenia. My z M bylismy wczoraj w kinie na 2012. Calkiem niezly film, chociaz efekty specjalne sa lepsze niz fabula. Udalo mi sie tez wrocic na zajecie z kosmetyki bo zapisalam sie jeszcze przed tym jak zaszlam w ciaze. Przepisuje teraz notatki od kolezanki i zajecia mam za tydzien w weekend. Pozdrowionka dla was.Ola pamietamy cie

reklama
Czesc babaeczki! Ja cały czas Was podczytuję. Mam nadzieję, ~że o mnie tez nie zapomnicie przy zakladaniu tego watku na zaproszenia. My z M bylismy wczoraj w kinie na 2012. Calkiem niezly film, chociaz efekty specjalne sa lepsze niz fabula. Udalo mi sie tez wrocic na zajecie z kosmetyki bo zapisalam sie jeszcze przed tym jak zaszlam w ciaze. Przepisuje teraz notatki od kolezanki i zajecia mam za tydzien w weekend. Pozdrowionka dla was.Ola pamietamy cie
Na pewno o Tobie nie zapomnimy Kasiu. Fajni,że wracasz na te zajęcia,pamiętam jak mówiłaś,że to lubisz
Buźka

WITAM:-)
Witajcie kochane:-D

Miałam się wczoraj odezwać, ale przyjechaliśmy po 20 i wciągnęłam się w AZYL;-)

Wizyta była w porządeczku:-) lekarz nie robił mi USG tylko mnie zbadał i posłuchaliśmy serduszka:-D biło jak szalone i nawet Mężuś mówił, że w poczekali, aż wszystkie babki głowy podniosły, a potem jakoś dziwnie się na niego spojrzały:-p:eek: a ginek mnie pyta czy to chłopczyk czy dziewczynka -> ja mówię, że chłopczyk:tak: a on na to, że chyba straszny łobuz się urodzi:-) nie miał żadnych zastrzeżeń tylko zaniepokoiła go troszkę za niska hemoglobina, bo mam 11, czyli dolna granica:szok: ale powiedział, że nie będzie mi dawał narazie żadnych tabletek tylko mam za zadanie podwyższyć tą hemoglobinkę do następnej wizyty (1 grudnia) normalnym jedzeniem:-) a jeśli się nie uda to wtedy pomyślimy:tak:

Cieszymy się z Mężusiem, że wszystko tak dobrze się układa:-)

Dziewczyny buziaczki dla Was wszystkich:-D
no to super że synus ma się dobrze:-)a hemoglobine to jak MAGGIE pisała jeść te warzywka a bedzie dobrze:tak:
Kurcze Maggie idź do lekarza bo coś jest nie tak z ciśnieniem
no też tak mysle to nie jest dobrze jak tak cisnienie skacze:sorry:
Witajcie

Nie bylo mnie troche, ale podczytuje na biezaco.

Chcialam tylko zameldowac, ze u nas starania pelna para- nie wiadomo kiedy spodziewac, bo cykle wariuja, wiec- co dwa dni- mojemu M to pasuje, czeka jak piesek hihi bo to jutro znowu

Mam nadzieje, ze o mnie nie zapomnialyscie
pewnie że pamietamy:-)kciukaski za cykl:tak:
Wiecie co, to forum to są Mamusie, Staraczki 2009 a za pasem nowy rok. Co z Nami zrobią? Kurcze, szkoda by było jakbyśmy się pogubiły bo nas skasują albo do jakiegoś wora wrzucą
no też się zastanawiam co zrobia:confused2:może zostawia:sorry:ps.ja się także pisze na ta grupe co niezapomnijcie o mnie:-)
Patrysia pewnei je śniadanko i tv ogląda..
o tej godzinie ja jeszcze śpie:-ptak do 8.30 i wtedy sniadanko z M ogladamy Dzień dobry tvn ale nie do końca bo M do pracy a ja na BB:-)
ciesze się że bedziesz miała zajęcie i to takie które lubisz to zawsze jest super relaks:tak:ps.mój M by chciał go zobaczyc no ale kino odpada co czekamy jak tata ściągnie go :-p

Dziewczynki właśnie dowiedziała się od mamy, że nie ma zmian nowotworowych w piersiach tak więc będzie tylko usunięcie guzka. Strasznie mi ulzyło no i nareszcie jakaś dobra wiadomość w ostatnim czasie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry