Madziaas
Już jesteś:)
Acha,oki23.11 mam wizyte u ginki a 17.11 usg w szpitalu w którym ona przyjmuje. Jak by było w miarę ok to poczekam a jak nie to na IP pojade i tyle.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Acha,oki23.11 mam wizyte u ginki a 17.11 usg w szpitalu w którym ona przyjmuje. Jak by było w miarę ok to poczekam a jak nie to na IP pojade i tyle.
A jak tam konto na naszej klasie czy nie masz głowy do tego :-)
Tylko Was sobie nie pooglądam :-(A nie da sie oglądać nie mając tam konta??Zapomniałam o tym zupełnie. I szczerze mówiąc to nawet mi się nie chce tam zaglądać. Będę jakby co jakieś fotki itp wrzucać w album tutaj a NK się zajme jak się będę baaaardzo nudzić.Tylko Was sobie nie pooglądam :-(
No to ładnieWitajcie
Nie bylo mnie troche, ale podczytuje na biezaco.
Kasia- sciskam sie cieplutko- dasz rade przyjdzie na Ciebie czas
Maggie- ja tez mialam bole i nawet kolatania serca- zaczelam brac magnez no i przeszlo jak narazie
Chcialam tylko zameldowac, ze u nas starania pelna para- nie wiadomo kiedy spodziewac, bo cykle wariuja, wiec- co dwa dni- mojemu M to pasuje, czeka jak piesek hihi bo to jutro znowu
Mam nadzieje, ze o mnie nie zapomnialyscie

A nie da sie oglądać nie mając tam konta??
Czeeeeeeeeeeeeść. No pewnie że nie zapomniałyśmy.Witajcie
Nie bylo mnie troche, ale podczytuje na biezaco.
Kasia- sciskam sie cieplutko- dasz rade przyjdzie na Ciebie czas
Maggie- ja tez mialam bole i nawet kolatania serca- zaczelam brac magnez no i przeszlo jak narazie
Chcialam tylko zameldowac, ze u nas starania pelna para- nie wiadomo kiedy spodziewac, bo cykle wariuja, wiec- co dwa dni- mojemu M to pasuje, czeka jak piesek hihi bo to jutro znowu
Mam nadzieje, ze o mnie nie zapomnialyscie

Maggie ja tak myślałam o tym ostatnio i pomyślałam,że może zrobimy sobie grupe na zaproszenie taką osobnąWiecie co, to forum to są Mamusie, Staraczki 2009 a za pasem nowy rok. Co z Nami zrobią? Kurcze, szkoda by było jakbyśmy się pogubiły bo nas skasują albo do jakiegoś wora wrzucą
Maggie ja tak myślałam o tym ostatnio i pomyślałam,że może zrobimy sobie grupe na zaproszenie taką osobną