• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Maggie- juz paru dobrych miesiecy sie nie nakrecam tzn nie szukam objawów, bez mierzenia tempki (nigdy nie mierzylam)i liczenia dni plodnych- poprostu reguralnie sie staramy i potem czekam z wielka niecierpliwoscia na @ i jakos caly czas sie doczekuje, jak nie 39 dni to potem 46 no przegiecie paly normalnie

Madziasku- Ty, Maggie i Kasiulek biedna to moje nastarsze stazem e-kolezanki chyba :-D

Chyba tak:))

N o to pierwsza dzis jestem:):tak::-D Olu jasne, że pamiętamy o Tobie:) Ode mnie tez kciukasy zaciśnięte:tak:
My z M dzis raniutko wrócilismy od mojej mamy jej samochodem ( bo nie dorobiliśmy sie jeszcze wlasnego) M dziś do pracy a jutro znów jedziemy do mojej mamy:) M w sobote pojedzie stamtąd do szkoły a ja posiedze z mamą:) hihi:) Weekend u mamy:) Uwielbiam:) Jestem taka śpiąca, że szok.. spaliśmy dzis 4 godzinki bo wczoraj wieczorem z mamą moja w karty graliśmy:) Ile śmiechu przy tym bylo, haha:)
A co tam dziewczynki u Was? Ola w pracy...mama sówka pewnie też.. Madzias pewnie zajmuje się Kacperkiem albo sniadanko je, Justyś pewnie śpi:) Patrysia pewnei je śniadanko i tv ogląda.. No dziewczynki gdzie jesteście?:)

N o to pierwsza dzis jestem:):tak::-D Olu jasne, że pamiętamy o Tobie:) Ode mnie tez kciukasy zaciśnięte:tak:
My z M dzis raniutko wrócilismy od mojej mamy jej samochodem ( bo nie dorobiliśmy sie jeszcze wlasnego) M dziś do pracy a jutro znów jedziemy do mojej mamy:) M w sobote pojedzie stamtąd do szkoły a ja posiedze z mamą:) hihi:) Weekend u mamy:) Uwielbiam:) Jestem taka śpiąca, że szok.. spaliśmy dzis 4 godzinki bo wczoraj wieczorem z mamą moja w karty graliśmy:) Ile śmiechu przy tym bylo, haha:)
A co tam dziewczynki u Was? Ola w pracy...mama sówka pewnie też.. Madzias pewnie zajmuje się Kacperkiem albo sniadanko je, Justyś pewnie śpi:) Patrysia pewnei je śniadanko i tv ogląda.. No dziewczynki gdzie jesteście?:)
Ja już jestem.Mały przebrany,najedzony i zasypia :)
To fajny dzień mieliście u mamy :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry