• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
shenkoka-witamy serdecznie :)
Także inne nowe staraczki. Jest już nas sporo i nie wszystkie mogę wyłapać.
Jutro idę do gina. Nadal nie mam @, dziś 32 dc. Odliczam je jak mantrę jakąś... Tak bardzo bym chciała tej dzidzi...
wiem, wiem, nie można się nakręcać ale w podświadomości każda z nas liczy na tę radosną nowinę...
Kinga...czekamy na info:)

Witam karo85 a długo się staracie już o dzidzkę?
Z całego serca życzę Tobie i innym dziewczynom tej ukochanej fasolki :-)
My chcemy zacząć starania jakoś w kwietniu bo z obliczeń chcemy aby dzidzia urodziła się pod koniec stycznia 2010 r.i coraz bardziej myślę nad tym aby wyliczyć tak aby począć dziewczynkę :-)

shihgle - dzięki za wsparcie:)

catedra - życzę powodzenia w przytulankach i owocnych rezutlatów.

agnieszka.kk - z mężem staramy się właściwie od bardzo niedawna.
Odstwaiłam tabletki 3 miesiące temu. A własciwie to 2 pełne cykle temu:) pierwszy był dość krótki bo 21. Przed braniem tabletek miałam bardzo regularne co 28 dni. Teraz 32 i nic. Bolą piersi i jest śluzik biały. Wiem że to mogą być wachania hormonalne ale i tak mam nadzieję bo BAAAAAArdzo intensywnie przytulaliśmy się z moim M. przez cały cykl.

karo ja też tak miałam... w sumie to najbardziej te bolesne piersi nigdy mnie tak nie bolały... no i jak nic 10go pojawiła się... teraz w piątek badania hormonalne tak profilaktycznie mam nadzieję bo podejrzewają pcos ehhh... ale w tym cyklu mimo że przytulanki co dwa dni chyba nie trafiliśmy... dwa tygodnie przed miesiączką zazwyczaj jest owulka więc dokładnie w święta u rodziny grrrrrrrr... ciężko o prokreację w pokoju razem z matką i bratem :D najbardziej mnie denerwuje że wszystkie wokół "wpadają" a jak ktoś się stara to nie wychodzi.. to niesprawiedliwe:wściekła/y:

mam nadzieję że wszystkim nam się powiedzie i w końcu zmienimy temat :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry