Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mnie piersi jak bylam w ciazy zaczely bolec dopiero po dniu spodziewanej @ i to byl jakis maly znak bo zawsze bolaly tydzien przed @ a 2-3 dni przed troszke juz mniej...Co do sluzu to sprawa indywidualna niektore go maja duzo inne mniej a jeszcze inne wcale...U mnie po owu nigdy nie bylo bialo mlecznego sluzu dlatego jak sie jakikolwiek pojawil to sie zdziwilam a najwiecej go bylo w dniu @ tak jakby bialy okres, zauwazylam go pare dni przed @ ale tylko dlatego ze zrobilam test i wyszla blada krecha wiec chcialam zbadac szyjke i jak wyjelam palec to bylo go jak dla mnie b.duzo ( porownanie: jakbym sobie wylala mleczko do demakijazu na palec) to bylo 4 dni przed @

kasiulek dziekuje ci bardzo, nie wiem jak wytrzymam do sobotyAmelka84 ja też miałam w buzi dziwny posmak będąc w ciąży. Tylko nie metaliczny,a raczej coś w rodzaju kauczuku.Teraz kiedy zbliża się @ zawsze mam ten posmak. Nie wiem dlaczego, ale jest co miesiąc. Trochę mnie to drażni. Pozdrawiam!
:-)