Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
niunia - a ile Ci sie spóźnia?
to bedziemy razem testowac i mam nadzieje razem sie cieszycna razie staram sie nie nakrecac chociaz to nie takie proste
wiem zw jezeli nie wyjdzie w tym miesiacu to w przyszłym ruszam z testami owu.... moze cos pomoga... a dziewczynki mam pytanie, czu ktoras z was mierzy sobie tempke???do 14 dnia cyklu mialam 36,6 potem dwa dnie przerwy, 17dc-36,75, 18dc-36,8 i kolejno 36,9 37,05, i dzis 36,9-21dc.czy jest szansa na to ze owu była m-dzy 14 a 18 dc?
niunia a jakiej firmy robials test??ze swojego doswiadczenia wiem ze pre test jest najb. czuły, przynajmniej u mnie tk było. mimo iz ciazy ju nie było to pre test jako jedyny wykrył jescze restki hormonu hcg a probowalam 3 firm. pozostałe nic nie wykazaly, a tety robiłam i po poludniu i rano.
Witajcie Dziewczyny, dziś rano obudził mnie ostry, pulsujący ból i parcie na cewkę moczową - myślałam, że zwariuję z bólu.......Przesiedziałam cały ranek w WC, zażyłam Urinal i ciut ulżyło, ale problem jest. To musi być to słynne zapalenie pęcherza, ktore najczesciej nęka kobiety. Robiłam już kiedyś posiew moczu, mój M. też i nie wykazało bakterii. Gdzieś wyczytałam, że lubi atakować przed miesiączką lub w czasie owulacji, bardzo często po przytulankachNo i właśnie....
Wiem co robić, żeby zapobiegać i przez jakiś czas mi się udaje, ale nie zawsze... A teraz mam właśnie owu i chcę ją wykorzystać jak najlepiej i nie wiem, co zrobić, aby szybko sobie z problemem poradzić. Czy ktoś z Was też miewa taką "przypadłość" - jak określają ją lekarze - i ma jakiś wypróbowany sposób na uzdrowienie?? Help:-(!!!!!