maggie_f
Fanka BB :)
Acha. ja wszystkie drzewka już obleciałam. Ren już mnie przegoniłaCześć dziewczynki
MAggie ja na parentingu jestem zalogowana i tam jest troszke podobnie,ale jakoś na razie dziwnie sie czuje.Ale to kwestia przyzwyczajenia:-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Acha. ja wszystkie drzewka już obleciałam. Ren już mnie przegoniłaCześć dziewczynki
MAggie ja na parentingu jestem zalogowana i tam jest troszke podobnie,ale jakoś na razie dziwnie sie czuje.Ale to kwestia przyzwyczajenia:-)

Ja już u Ciebie byłamAcha. ja wszystkie drzewka już obleciałam. Ren już mnie przegoniła![]()
:-):-)No trzeba sie przyzwyczaić.
A ja od wczoraj czytam Igorkowi wiersze Tuwima :-) A ten sie cieszy. I miałam mu bajke wczoraj przeczytać ale mi zasnął zanim zdążyłam![]()

jak na razie ja sie czuje dziko, nei wiem co gdzie jest w co klikac i kolorystyka jakas taka zimna i za jasna, mi bedzie ciezko sie przystosowac do nowego stylu poprzedni byl jakis taki przyjazny - takie moje zdanieDzień doberek,
Jak wrażenia z nowego forum? ;-)
ja tez juz odwiedzilam drzewkaAcha. ja wszystkie drzewka już obleciałam. Ren już mnie przegoniła![]()
chyba duzo osob sie bedzie denerwowalo, bo kazdy juz wiedzial co i jak i przyzwyczajenie robi swoje:-):-)
Ale mnie wkurza to jak na razie,bo szukam Ren żeby wejść na drzewka i nie widze jej drzewek
Igorek śpi? Mój gada i pluje właśnie
no duzo zmian na forumWitam w niedzielny poranek
ale się BB zmieniło!! bardzo ładnie wygląda ale muszę się obcykać o co kaman gdzieniegdzie..
no ja też nie wiem co to za podziękowania za posty?
Miłego dnia dziewczynki!
buziaki:** :-)
Madzia i Ren odwiedzam te wasze drzewka!)