• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
ahaa to o to chodzi z tymi podziękowaniami....
to kto mi podziękował? przyznać się ładnie! :cool2:;-)
ja też na wszystkie drzewka klikać bede co dziennie!!!:tak:

Tak się domyśliłam Madziu, że chodzi o drzewko :)) Niech rośnie wysoko !!!

Ach z tym moim pępkiem bez zmian dziewczynki :( Co gorsza nigdzie, nawet na necie, nie mogę znaleźć odpowiedzi na mój problem. Jak podpytuje koleżanki to nikt czegoś takiego nie miał... normalnie strach się bać !!!
Mojego męża siostra wyczytała gdzieś, że sporadycznie zdarza się tak przypadłość i jest związana z rozciągającą się skórą na brzuchu no i w pępku też się rozciąga i dlatego może się sączyć coś. kupiłam sobie te gaziki Leko nasączone 70% spirytusem (dla niemowląt na pępuszek) i tym smatuję, to troszke pomaga...

Ren, a jak Ty się czujesz ?? Lepiej troszkę ??

a tak roznie raz jest okej, a raz sa chwile smutniejsze ale ogolnie dobrze sie trzymam bo mam super wsparcie :) maz, rodzina , Wy plus jeszcze pare osobek na forum wiec nei moze byc zle ;) a do tego moj kochany kocurek spi kolo mnie :) fizycznie to tak sobie musze lezec i lezec :/

a tak roznie raz jest okej, a raz sa chwile smutniejsze ale ogolnie dobrze sie trzymam bo mam super wsparcie :) maz, rodzina , Wy plus jeszcze pare osobek na forum wiec nei moze byc zle ;) a do tego moj kochany kocurek spi kolo mnie :) fizycznie to tak sobie musze lezec i lezec :/

Będzie dobrze kochana ;) Super, że masz wspaniałego męża i rodziców na których możesz liczyć :)

Dziewczynki muszę uciekać bo rodzice przyszli.
Buziaki dla Was :*

Agapas oby przeszlo z tym pepkiem

Madzia powoli ;) uwazaj na schodach ;)
:-D:-D
ahaa to o to chodzi z tymi podziękowaniami....
to kto mi podziękował? przyznać się ładnie! :cool2:;-)
ja też na wszystkie drzewka klikać bede co dziennie!!!:tak:
To ja to ja:-D Ja znam te podziękowania z parentingu bo tam też są:tak:

Kinga no to pewnei Madzia Ci podziekowala ;)
:tak::tak:
Będzie dobrze kochana ;) Super, że masz wspaniałego męża i rodziców na których możesz liczyć :)

Dziewczynki muszę uciekać bo rodzice przyszli.
Buziaki dla Was :*
Buziaki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry