• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

hej hej..witam wszystkie staraczki w ten deszczowy (na Śląsku przynajmniej) dzionek..
Catedra świetny pomysł z tym tematem dotyczącym ulubionych filmów - musimy troszkę spauzować..zatem mój ulubiony, taki do którego wracam najczęsciej to cała trylogia Władcy Pierścieni - mam słabosć do Aragorna ;-) - zresztą moje dwa zwierzaki nazwałam imionami z filmu (piesek bokserek to Brego - jak koń Aragorna ;-) a kotek to Gimmli - jak Krasnolud):rofl2: lubię też Transformers oraz różne musicale..ostatnio świetnie ubawiłam sie na Mamma mia - w kinie prawie same babki i śpiewałyśmy razem z aktorami..była świetna zabawa..
Wyznania Gejszy widziałam..super!

reklama
Hej dziewczyny. Mój M też ostatnio nie miał ochoty ale dziś mu nie odpuszczę. To jest mój trzeci miesiąc starań i ostatnio trochę za dużo o tym myślę bo nawet mi się już testy śniły.
A co do filmów. Czytałam książkę Zieloną milę, ale bardziej mi się podoba też tego samego autora Skazani na Sawshank[chyba źle napisałam], i książka jest fajna i film

cześć dziewczyny!

chciałam was powitać z rana:) i życzyć udanego dnia w końcu to już prawie weekend.....:-)
Mój M znów nie miał nastroju na przytulanka...ech...stresuje się pracą i wszystkim na około.....chodzi jak struty...już nie wiem co zrobić... a na dodatek dziś wyjeżdżam na week i znów nie będzie staranek :no: dopiero w niedziele czyli w 9 dc...

Karo spokojnie! Zobaczysz, ze jeszcze własnie ten cykl okaże się "tym", bo właśnie nie będzie kiedy i jak..więc tylko np. 2 razy i akurat wszystko zatrybi :-) głowa do góry..a 9 dc to jeszcze spoko...

Hej dziewczyny. Mój M też ostatnio nie miał ochoty ale dziś mu nie odpuszczę. To jest mój trzeci miesiąc starań i ostatnio trochę za dużo o tym myślę bo nawet mi się już testy śniły.
A co do filmów. Czytałam książkę Zieloną milę, ale bardziej mi się podoba też tego samego autora Skazani na Sawshank[chyba źle napisałam], i książka jest fajna i film

Dzięki! Już wiem w jaką lekturkę się zaopatrze!! a "wyznań gejszy" jeszcze nie oglądałam, przeczytałam ale nie miałam okazji oglądać. a z ambitniejszych polecam "W Brugii". colin farrell dostał nagrode Grammy za tą rolę:tak:

Witam drogie koleżanki!!
Mam pytanko. Okes miałam 7 stycznia, staralismy sie o dzidziusia od 15-20 stycznia, od ok4 dni boli mnie jajnik i podburzusze tak jak bym miała okres, do tego lekki ból piersi i wzdecia brzucha .czy to moze byc ciąża...? Kiedy najlepiej zrobic teścik? Pozdrawiam;-)

hej Stokrotka..spokojnie..za wczesnie na test..poczekaj do terminu spodziewanej @ i dopiero wtedy zrób test..nie myśl tyle o tym..wyluzuj się..i będzie dobrze :tak: cimam kciuki!

Tak tez zrobie, o pierwszej ciazy dowiedziałam sie dopiero ...jak byłam w 3 miesiacu zbagatelizowałam pewne dolegliwosci a do tego nie prowadzilam zbyt oszczę dnego trybu zycia , dlatego teraz bardzo chciałabym wiedziec jak najszybciej, gdyz czeka mnie kuracja antybiotykowa.
Trzymam za wszystkie starajace się kciuki.:-)

Witam dzisiaj wszystkie przyszłe i teraźniejsze mamki. 28 stycznia mam umówioną wizytę u ginka, który powie mi jakie badania hormonalne i kiedy mam zrobić. moją pierwszą ciązę poroniołam w 8 tyg., z powodu niskiego poziomu progesteronu. Przed kolejnym starankiem o dziedzię zmieniłam lekarza (ponieważ poprzedni lekarz stwierdził,ze badania nie są potrzebne, miałam próbować), który zlecił mi badania hormonków ,bo miałam cykle nieregularne i nie nie udawało mi się zajść w kolejną ciązę. Okazało się, że mam za wysoki poziom prolaktyny, którą gin postanowił zbić bromergonem. Po 2 tyg. brania bromergonu zaszłam w ciążę (apropos w swoje urodzinki). Dziś mam 2 letniego synka Pawełka, który zaczyna pytać o dzidzię. Więc po wizycie u ginka 28 stycznia, badaniach hormonków i nadejściu @ zaczynamy starania o drugą dzidzię. Pozdrawiam Was Kochane Staraczki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry