• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

JAK BYŁAM W PIERWSZEJ CIAZY TO LEKARKA POWIEDZIAŁA ZE NAJBEZPIECZNIEJSZY W CIAZY JEST ,,APAP'' .JA ZROBIE TEST NA POCZATKU LUTEGO A WY DZIEWCZYNY...
PIERIA KARMIŁAM 8 MIESIECY , I OD TAMTEJ PORY OK.2, 5 ROKU MAM TROCHE POKARMU
:baffled:,

reklama
Witajcie kochane, ja dziś od rana pranie, sprzątanie itp, oczywiście z pomocą męża :-) bo w weekend szkoła i od rana do wieczora zajęcia.
Ja już się czuje super idealnie, nie mam już wogóle katarku, ani kaszlu, naszczęście, tylko zimno pod nosem mi wyskoczyło i na nosie się też wkradło, ale już zowiraxem zaleczam.
Ide gotować obiad, trzymajcie się zajrze do Was wieczorkiem
Poza tym jak na początek ciąży czuje się dobrze, tylko na sok 100% jabłkowy mnie coś wzięło i mnóstwo herbaty malinowej.... a poza tym nie mam jakiś zachcianek
:tak:

adusia27 hehe jak by była zaraźliwa to zafasolkowane musiałyby być gdzieś zamykane ... heehe

catedra masz racje jak się o fasolkach ni myśli to one przychodzą, ja naprawde miałm taki okres czasu teraz przed tym jak się dowiedziałam że to fasolka, że nie myślałam o niej, a jak się przytulaliśmy to było to tylko dla przyjemności, więc p;owodzenia!!!

Ola85 wierze, że uda i Wam się, ja też odstawiłam tabletki z początkiem listopada a diś już jestem po 3 baaaaaardzo pozytywnych testach które wskazują ciąże i miesiączki brak. Na początku lutego ide do gina :-)
Tak więc życze powodzenia w staranach!!!

A ja juz po wizycie.Prolaktyne mam 15 czyli za dużo. Dostałam tabsy na 2 miesiące. @ powinna przyjść w ciągu 2 tygodni. Cykle mi się ukrztałtują w normalnej długości a nie 41 jak to było do tej pory. Jak tylko skończę brać te tabsy odrazu się staramy i nie będzie nic juz stało na przeszkodzie. Cekle będą równe i odpowiedniej długości a my będziemy mieć trzeciego bejbolka :-D tzn dwa bejbolki i rosnący brzuszek :-D:-D:-D

Maggie_f gdzie jesteś kochana? Jak u Ciebie? Jest już @? Oby nie!!! :no: U mnie brak. :tak:
Wczoraj pani doktor mi powiedziała,że tak naprawdę to moje jajniki nie są policystyczne! O Boże! Kamień z serca! :-)

Piszecie tak dużo moje kochane,że nadrobić wszystko graniczy z cudem, ale udało mi się!
Pozdrawiam Was gorąco i trzymam za Was wszystkie kciuki!

Dzień dobry wszystkim dziewczynom!!

U mnie 29 roczek zaraz zawita i podobnie staramy się ok 6 miesięcy. Długo się wzbraniałam przed dzieckiem bo bałam się i prace i takie tam. Teraz jak mam "na stałe" to poczułam, że musze się zacząć starać. Do tej pory M naciskał, a jak powiedział, że nie chce 2 dziecka to ja mu na odwrót, ale on się droczył tak ze mną:laugh2: i pragnie jak ja. Nasza córcia już od roku z "brzuszkiem rozmawia" i prosi o dzidzie...czekamy więc wszyscy.... a jak u was to przebiegało?
Dzien doberek .....
U nas to wygladalo tak.. najpierw ja chcialam, a M nie - bo nieby nie bylo warunkow itd zawsze cos wymyslil. A teraz to M prawie ze wylicza moje plodne dni - strasznie nalega. Zrozumial ze czas cholernie ucieka i ze zycie jest krotkie - zmienil sie po smierci swojej mamy. Za wszelka cene chce miec juz 3 dzieci, a ja jeszcze nawet malej fasolinki nie mam w brzuszku, a gdzie tu trójka ....??? Takze u nas starania w tym cyklu na maxa. Dzis mam 11 dc od wczoraj pelna para ... mam nadzieje ze sie uda...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry