• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć mam na imię Marta mam 25lat, z moim obecnym mężem jestem już od 9lat, a po ślubie od 3m-cy. Od jakiegoś już czasu myślę o powiększeniu rodzinki. Po ślubie sytuacja w pracy zaczęła się kąp likować i zaczęły się masowe zwolnienia, wiec podjęłam pewne kroki postanowiła, że jest to najlepszy moment na powiększenie rodzinki :tak:. Ostatnie kilka tygodni poświęciłam na czytaniu postów, aż w końcu postanowiłam sama zalogować się na forum i podzielić się moimi wrażeniami i objawami ;-).

Z góry pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamusie :)

Hej witaj wśród nas..jesli sie starasz to dobrze trafiłas..trzymam kciuki i owocnych starań!

reklama
reklama
bylam u gina w zeszlym tygodniu,ciazy nie wykluczyl ale dal duphaston na podtrzymanie lub na wywolanie i @ miala sie pojawic za dwa-trzy dni,a mija juz tydzien i nic,kazal poczekac tydzien po odstawieniu i jak sie nic nie zmieni to mam przyjsc i zobaczymy co sie dzieje,testy negatywne,nie mam nadzieji ze to fasolka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry