Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kasiu zaciskam kciukasy bardzo mocno,zeby jednak okazala sie to twoja upragniona fasolka i bylo wszystko okTak Kochanie ale nie chcę zapeszać więc milczę. ;-)
A zmienilas gina??Czy ten sam ci powiedzial,ze z twoimi jajnikami wszystko ok?A jak przestalas karmic niebralas nic na wysuszenie pokarmu??RAZEM ZAWSZE RAŻNIEJ,! ZASTANAWIA MNIE JESZCZE FAKT ZE OD PIERWSZEGO PORODU MINEŁY 3 LATA A MI DALEJ LECI ZNIKOMY ALE JEDNAK JEST, POKARM Z PIERSI , CZY TO JEST NORMALNE?????
A ja juz po wizycie.Prolaktyne mam 15 czyli za dużo. Dostałam tabsy na 2 miesiące. @ powinna przyjść w ciągu 2 tygodni. Cykle mi się ukrztałtują w normalnej długości a nie 41 jak to było do tej pory. Jak tylko skończę brać te tabsy odrazu się staramy i nie będzie nic juz stało na przeszkodzie. Cekle będą równe i odpowiedniej długości a my będziemy mieć trzeciego bejbolkatzn dwa bejbolki i rosnący brzuszek
![]()

Kasiu zaciskam kciukasy bardzo mocno,zeby jednak okazala sie to twoja upragniona fasolka i bylo wszystko okA zmienilas gina??Czy ten sam ci powiedzial,ze z twoimi jajnikami wszystko o?