Paulina446
mamy czerwcowe 2006
Nie dziękuje;-) żeby nie zapeszyć:-)Powodzonka ... z pewnoscia sie uda ;-))))))) i bedzie fasolinka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie dziękuje;-) żeby nie zapeszyć:-)Powodzonka ... z pewnoscia sie uda ;-))))))) i bedzie fasolinka
Dzien doberek .....
U nas to wygladalo tak.. najpierw ja chcialam, a M nie - bo nieby nie bylo warunkow itd zawsze cos wymyslil. A teraz to M prawie ze wylicza moje plodne dni - strasznie nalega. Zrozumial ze czas cholernie ucieka i ze zycie jest krotkie - zmienil sie po smierci swojej mamy. Za wszelka cene chce miec juz 3 dzieci, a ja jeszcze nawet malej fasolinki nie mam w brzuszku, a gdzie tu trójka ....??? Takze u nas starania w tym cyklu na maxa. Dzis mam 11 dc od wczoraj pelna para ... mam nadzieje ze sie uda...
papa Hej Dziewczyny,
Witam wszystkie nowe staraczki - trzymam kciuki żebyście szybciutko nosiły pod sercem swoje maleństwa. :-)
kasiulek82 - Kochana, chyba tylko Ty o mnie pamiętałaś. @ jeszcze nie przyszła ale brzucho boooooooli więc pewnie przyjdzie. Poleciałam nawet do łazienki bo myślałam że to ona ale to był jakiś śluz lekko zabarwiony krwią. Czyli pewnie w nocy przyjdzie @.
A co Ci lekarz powiedział odnośnie okresu - są szanse że to dzidzia???
Ja również trzymam kciuki za was aż mnie bolą jak moje cycuchy...a ty NINONKA wypoczywaj. Pamiętam jakie w pierwszej ciąży miałam spanie w I trymestrze. ZDROWIA!! Do jutra

ale się uśmiałam z tych kciuków i cycuchów. :-)
. Ostatnie kilka tygodni poświęciłam na czytaniu postów, aż w końcu postanowiłam sama zalogować się na forum i podzielić się moimi wrażeniami i objawami ;-).