Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja jeszcze jestem - witaj - ale zaraz chyba też polegnę... miłej nockimałam wczesniej napisac ale zasnełam na klawiaturze
byłam w pracy na nocnej zmianie i nie wytrzymalam,do jutra ciau
miłych snówHej Maggie_f oj dzisiaj sie fatalnie czuje,pół dnia przespałam a teraz nie moge.Miłych snów dziewczynki
jasne że doszło kochanie;-):-)Kinga - przepraszam Słonko, wysłałam Ci już coś na PM (mam nadzieję że dojdzie) :-)
ale warto było tak zaszaleć jejkuuu!!! 
To więc tak życzę Wam szybkich 2 kreseczek na teścikach, pociechy z męża, narzeczonego, chłopaka. Dużo miłości, samych optymistycznych dni, wylanych łez ale tylko ze szczęścia, dużo cierpliwości, wiary, nadzieji. Powodzenia w pracy, na studiach, w szkole. Żeby każda z Was (i może ja, jak okaże się, że nie jestem w ciąży) za rok o tej porze trzymała w swoich ramionach śliczne dzieciątko a jak się uda to dużo wcześniej
!!!!