• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Hej Hej Kochane,

Ja na chwilkę bo jestem marna. Chyba sie wczoraj podziębiłam :-(

Wszystkiego Naj Naj z Okazji Dnia Kobiet - Zdrówka oraz Spełnienia Marzeń. Czekającym na fasoleczki życzę przede wszystkim II kreseczek, a zafasolkowanym spokoju i miłości. :-):tak:

chciuałam wam podziekowac za wzajemne wsparcie jestescie najlepszcze, a wszczegolnosci maggie_f za fajną opieka nad nami
Emma Kochanie, aż mi się łezka w oku przez Ciebie zakręciła, miło mi choć nie wiem czym sobie na to zasłużyłam. Buziaki

Hej Maggie_f oj dzisiaj sie fatalnie czuje,pół dnia przespałam a teraz nie moge.Miłych snów dziewczynki

Madziaas uważaj na siebie Słońce. I duuużo wypoczywaj.

czesc moje starania sie chyba wlasnie skonczyly..:-) test pokazal ciaze ale czy mozna zaufac testom ? Jak myslicie? Zrobilam dzis 2 testy jeden z porannego moczu potem 2 w poludnie testy z roznych firm... czy to juz na pewno ciaza? taki ze mnie nie dowiarek az moj facet na mnie sie wscieka!:sorry2:
Weri, serdecznie gratulują. Poślij nam trochę fluidków, to i nam się może uda;-)

Hmmm ponieważ cos nie chce wysłać wiec wklepie tu wiadomość :-) Inne dziewczyny również zachęcam do pomocy, ale do tych trzech się skierowałąm głównie gdyż znam je najlepiej prawda słonka ;-)
Dziewczątka kochane mam przeeeeogromną prośbę. Mam super koleżankę ktróra ma 8mio letniego synka Kubusia, roczniaka Mateuszka i w brzuszku mam nadzieję że Natalkę :biggrin2: wzieła udział w konkursie w którym jest do wygrania roczny zapach pieluch a w jej sytuacji była by to niewątpliwie duża pomoc od strony finansowej. Tak jak pisałam słodziak ma na imię Mateusz - wystarczy wpisać po prawej stronie w okienku imię dziecka - Mateusz i wyskoczą wam 3 lub 4 Mateuszki. Ten nasz szkrabek ma wyjatkowe zdjęcie takie połączonych 5 w jednym i liczbę głosów ponad 100 prowadzi. Tylko ze konkurs trwa do 20 kwietnia a depcze mu po piętach jeszcze inny Mateusz więc każdy głos jest na wagę złota. Dodam że głosować można co dziennie. Licze na waszą pomoc!!!!!!!
Linka podaje;-)
rosniemyrazem.pl
Z góry serdeczne dzieki :biggrin2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry