• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Heloł!;-)
No więc sie zaczęło u mnie teraz...
pojawi się @ czy nie.... :-p a to dziś ten dzień.
Jutro rano teścik! :tak:

gosia no mam nadzieje że bedzie temp urośnie!:tak: mierzyłaś dziś rano?
Ja mam 37,6

reklama
Cześć dziewczyny, ja na staraczkach po raz pierwszy.
Sytuację mam nie za wesołą. Przy pierwszym dziecku staraliśmy się półtora roku. Teraz 3 cykle nieudane, ten pewnie będzie czwarty. Czekam na @.
Diagnozy jasnej mi nie postawiono, ale to zdaje się powód cykli bezowulacyjnych.

Dzień dobry :-)

3373b.jpg

Witam sie z ranka:) u mnie wszystko ok,przynajmniej tak mysle choc ciagle chodze jakas przybita i smutna moze jak przyjdzie wiosna to mi miną te smutki:zawstydzona/y:mam taka nadzieje...
ja też czekam na wiosnę jak na zbawienie - nie znoszę tych kurtek i szalików i zimna!!!!!!!!!!
Heloł!;-)
Jutro rano teścik! :tak:
gosia no mam nadzieje że bedzie temp urośnie!:tak: mierzyłaś dziś rano?
Ja mam 37,6
mierzyłam i mam dziś 36,8 tak jak wczoraj, mam nadzieję, że będzie albo taka albo jeszcze urośnie.. A czy taka jest ok?? czy wystarczy żeby było tylko 36,8 czy musi przekroczyć 37??

a jutro Kinguś dawaj znać jak tylko zatestujesz...
Pozdrawiam wszystkich w ten słoneczny poranek !!!

Cześć dziewczyny. Piszę dopiero teraz bo obiadek robiłam z rana a w ogóle to strasznie długo dziś z mężem spaliśmy. Tak nam się smacznie chrapało. Odezwę się później. Do zobaczenia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry