Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hejja tez sie pocieszam ze w tym tygodniu tylko 4 dni!choc nie wiem jak je przetrzymam z ta moja grypa choc juz jest duzo lepiej mam siły,a to najwazniejsze,mdlosci mnie jeszcze mecza ale mam nadzieje,ze tez mi przejda teraz jak nigdy chce zeby przyszla @ zeby na nowo zaczac staranka,bo te byly niestety stracone
albo maz pracuje po 12 godzin albo mnie dopadla ta nieszczesna grypa
zauwazylam u siebie od wczoraj duzo bialego sluzu,sorrki za opis ale co to moze oznaczac ?
Kochane witam
Przepraszam, ale narazie nie mam czasu poczytać co naskorbałyście:-(
Z Narzeczonkiem dalej walczymy z remontem, ale już niewiele nam zostało, tylko położyć tapetę, dać wykończenia paneli, pomalować parapet i dać meble
Dziś nie idę do pracy, bo muszę parę spraw załatwić, a przede wszystkim w ubiezpieczalni, bo w sobotę gość mi wymusił pierwszeństwo i w niego stuknęłammoże nic wielkiego by się nie stało, ale on miał hak, więc w naszej asterce cały przód skasowany
ale to jego wina to chociać tyle, że nie będzie trzeba płacić za naprawę, bo i tak już dużo wydatków mamy
na szczęście ja jestem cała i zdrowa
ale zła jestem jak nie wiem co, bo teraz autko mi potrzebne, żeby jeszcze sprawy z weselem załatwiać, a tu dupa
no ale jakoś muszę sobie poradzić:-)
Buziaczki kochane i spadam załatwiać;-)
my także mieliśmy różne sytuacje i jedż tu bezpiecznie
witam witam kobietki:-)
U mnie okii jak zawsze, no prawie zawsze;-)
dodałam kilka nowych zdjęć do galeri wiec zapraszam kto ma ochotehttp://www.ischmaru.flog.pl
troszke was poczytam.... ;-)

hejja tez sie pocieszam ze w tym tygodniu tylko 4 dni!choc nie wiem jak je przetrzymam z ta moja grypa choc juz jest duzo lepiej mam siły,a to najwazniejsze,mdlosci mnie jeszcze mecza ale mam nadzieje,ze tez mi przejda teraz jak nigdy chce zeby przyszla @ zeby na nowo zaczac staranka,bo te byly niestety stracone
albo maz pracuje po 12 godzin albo mnie dopadla ta nieszczesna grypa
ta grypa jest okropna
podobnoż ona właśnie teraz panuje
mam nadzieje że my się nie zarazimy
jesli chodzi o sluz to sprawa indywidualna...u jednych jest go duzo i to zawsze przed @ u innych pojawia sie jako objaw ciazy :-) u mnie tak bylo, tyle ze ja go zwykle nie mialam, badz b. malo ze majtuchy suche badz plamka a jak zaszlam to 5 dni przed @ mialam go bardzo duzo i to byl dla mnie jakis znak zaczelam sie zastanawiac :-) ale mowie sprawa indywidualna
ja pamiętam przy ciąży pierwszej miałam duużo śluzu
wiem jest to bardzo szybko,ale mnie to zdziwiło bo tego nie miałam nawet przed @
bo wczoraj moje piersi dziwnie mnie tak troche bolały będą wiedziały o co chodzi kobiety które mają już dziecko bo otuż zaczęly mnie tak dziwnie ściągać jak by mi się mleko zbierało
ale to było takie dużo słabsze czucie niż to naprawde by się zbierało,ale miałam taki wlaśnie ból lekki
no niewiem zobaczymy jak to będzie hehe ja wam powiem że jak zaszłam w pierwszą ciąże to ja wogóle nieodczuwałam żadnych objawów,a teraz ja coś non stop widze

Kurcze chyba mnie jakies przeziebienie lapie bo boli mnie gardlo i chyba mam niewielka temp. Ja nie chce chorowac![]()
my tak od dłuższego tygodnia zdrowi bo też byliśmy przeziębieni
nie lubie chorubska
ja wam powiem że normalnie tak czas szybko leci że normalnie aż troche szkoda;-)