Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Maggie a ty dobrze sie czujesz?? Wszystko ok? No oprócz tego że Ci niedobrze,ale to przejdzie ;-) Ja ide w środe rano do gina ciesze sie bo musze mu moje wątpliwości,obawy opowiedzieć. Od dwóch dni spanie dla mnie jest ciężkie![]()

Mniami.. pychotka
cześć kobietki!!!!!
wpadłam się pochwalić że dzisiaj przy rodzinnym ognisku widziałam 2 bociany i jednego z nich zarezerwowałam dla siebie hihihihi a ten drugi jest wolny. pozdrawiam miłej nocki papa

Witam Was dziewczynki po chwilowej przerwie - probuje nadazyc za wartkiem watpliwosci i nie wyrabiam... widze jednak, ze przewijaja sie tu osoby z tamtego watku...
U mnie czekanie na testowanie za kilka dni - na razie z objawow to brak objawow wiec trudno powiedziec...

Jak się czujesz Słońce. Wredna ta baba że nie dała Ci ściągać. Ale może będzie dobrze. Przy samym robieniu ściąg człowiek też się uczy. Mam nadzieję że imprezka się udała i że sie wyluzowałaś. :-)

Madziaas - no ja jestem mega zmęczona, wieczorem pobolewa mnie brzuch. Ale ze spaniem akurat problemów nie mam. Jak moge to drzemie sobie za dnia a wieczorem koło 22 padam.
Mam nadzieję że u Ciebie wszystko ok i że z tym spaniem bedzie lepiej. Główka do góry. :-)
no a teraz w domciu i zaczniemy sobie grilla robić:-)ach cieplutko cieplutko jest:-)Madziaas - no ja jestem mega zmęczona, wieczorem pobolewa mnie brzuch. Ale ze spaniem akurat problemów nie mam. Jak moge to drzemie sobie za dnia a wieczorem koło 22 padam.
Mam nadzieję że u Ciebie wszystko ok i że z tym spaniem bedzie lepiej. Główka do góry. :-)