• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Maggie a ty dobrze sie czujesz?? Wszystko ok? No oprócz tego że Ci niedobrze,ale to przejdzie ;-) Ja ide w środe rano do gina ciesze sie bo musze mu moje wątpliwości,obawy opowiedzieć. Od dwóch dni spanie dla mnie jest ciężkie :unsure:

Madziaas - no ja jestem mega zmęczona, wieczorem pobolewa mnie brzuch. Ale ze spaniem akurat problemów nie mam. Jak moge to drzemie sobie za dnia a wieczorem koło 22 padam.
Mam nadzieję że u Ciebie wszystko ok i że z tym spaniem bedzie lepiej. Główka do góry. :-)

A my dziś wstalismy rano bo przyjechała w odwiedziny mamusia moja:tak::-D
Wczoraj goście poszli po 1 w nocy i tak się nie wyspaliśmy, że szok;-)
Teraz jak M pozmywa to zwijamy się do jego rodziców na obiadek:-D
Uwielbiam kuchnię teściowej:laugh2:Mniami.. pychotka:-D
cześć kobietki!!!!!
wpadłam się pochwalić że dzisiaj przy rodzinnym ognisku widziałam 2 bociany i jednego z nich zarezerwowałam dla siebie hihihihi a ten drugi jest wolny:). pozdrawiam miłej nocki papa
I ja też widziałam bocka lecącego jak wracałam z uczelni!!:-D

Witam Was dziewczynki po chwilowej przerwie - probuje nadazyc za wartkiem watpliwosci i nie wyrabiam... widze jednak, ze przewijaja sie tu osoby z tamtego watku...
U mnie czekanie na testowanie za kilka dni - na razie z objawow to brak objawow wiec trudno powiedziec...
Kochana ja też testuje za parę dni i na razie w sumie większych objawów nie ma. Tyle co nieraz brzuch boli i piersi trochę ale myślę, że te moje objawy to sa typowo @:-D

Jak się czujesz Słońce. Wredna ta baba że nie dała Ci ściągać. Ale może będzie dobrze. Przy samym robieniu ściąg człowiek też się uczy. Mam nadzieję że imprezka się udała i że sie wyluzowałaś. :-)
Oj Kochana po imprezce czuje się dobrze, nie piłam nic. Ale wymeczona jestem:baffled:
No wredne babsko, ale zobaczymy co postawi, może jednak zaliczę:tak:
najważniejsze, że mam teraz święty spokój aż do 23 maja bo dopiero wtedy następny zjazd:-D

Madziaas - no ja jestem mega zmęczona, wieczorem pobolewa mnie brzuch. Ale ze spaniem akurat problemów nie mam. Jak moge to drzemie sobie za dnia a wieczorem koło 22 padam.
Mam nadzieję że u Ciebie wszystko ok i że z tym spaniem bedzie lepiej. Główka do góry. :-)

Ciesze sie ze u Ciebie wszystko ok...u mnie wrecz SUPER...wlasnie zrobilam obiadek ferajnie i ide z ksiazka na balkonik na lezaczek i kawka :-) dzidzius wyjatkowo kopie w dzien hihi a dzis wypchna nozke i taki byl pagorek, zauwazylam ze jak M cos mowi to sie uaktywnia hihi oj synek tatusia moze bedzie :-)

Madziaas - my tez sie wybierzemy do zoo z corcia jak sie zrobi troszku cieplej, u mnie ze spaniem tez roznie, szok bo glod mnie budzi :-) i dzis w nocy 2 paczki...

Lozysko poszlo do gory wiec serduszkowanie sie sprawdza, dzis z rana poprawka hihi niech wedruje :-)a tak na powaznie z tym serduszkowaniem w ciazy to hmmm wole nie mowic sa okresy ze chodzi za czlowiekiem non top :P i tak tylko mysle co teraz M we mnie widzi poza rozmiarem E ze tez chodzi non top i tylko slysze mmmm przyjemne jak za staranek ;-)

Witam :-)oj nogi mnie bolą tego chodzenia było troszku:tak:no a teraz w domciu i zaczniemy sobie grilla robić:-)ach cieplutko cieplutko jest:-)

reklama

Maggie a od kiedy masz takie objawy typu senność??? Tzn od którego tygodnia?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry