• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dlatego na rowerek a nie na plac zabaw żeby nie miał kontaktu z innymi dziećmi.
Jedyne dzieci, jakie są dostępne to te u mojego brata, bo już przechodziły ospę.

acha;-)no tak szkoda słoneczka synek tez chce na dworku być:tak:dzisiaj też z Dominisiem sie pobawilismy,lody były,na rowerku dłuuuugi spacerek i z M zrobiliśmy,potem autko sobie umyłam a teraz grilla:-Dciekawe jaka będzie na 1 maja bo baaardzo wtedy bym chciała słoneczko na mamusi urodzinki:tak:

reklama
AGNIESIAK daj znac jak tam po egzaminie;-)
Oj Kochana..Pojechałam rano do szkoły a okazało się że nie mamy zajęc tylko jakies jedno zastępstwo no i czekałam do 15 na egzamin,:szok:
A poszło mi.. tak średnio, babsztyl nie dał ściągac. Trochę mi się udało jednak:tak: Zobaczymy co będzie. A teraz uciekam już Kobietki, przepraszam,że dziś tylko jeden pościk ale niedawno wróciliśmy ze szkoły do domku a jeszcze za 10 min goście będą:wściekła/y: Jestem juz taka zmęczona..:-(

NIUNIA ten sen to dobry znak:tak:ja też mam takie różne sny tego typu;-):-)
AGNIESIAK oj no to kurka się naczekałaś:baffled:mam nadzieję także że dobrze poszło,chociaż troche udało się ściągnąc:tak:oj rozumiem że nie masz czasu ani sił teraz pisać na BB i jeszcze goście no tak zawsze są kiedy nie mają:sorry::baffled:

ja dzisiaj mam "boski" dzien..najpierw masakryczna klotnia, rzucanie obraczkami i grozenie rozwodem..pozniej placz przez 2 godziny, zgoda, sen, seksik ( :))) cudownie :))i wspolne gotowanie golabkow ( pierwszy raz w zyciu gotowalam ). wyszly rewelacyjne, az moj maz powiedzial ze lepsze niz babci ( a babcia jest mistrzem w robieniu golabkow )..teraz wpadlam tylko na chwile..tak mnie oczy bola ( jak zawsze po plakaniu ) ze ledwo widze na nie i pieka i spuchniete sa..

zycze wam spokojnego wieczora dziewuszki i slodkich snow

ja dzisiaj mam "boski" dzien..najpierw masakryczna klotnia, rzucanie obraczkami i grozenie rozwodem..pozniej placz przez 2 godziny, zgoda, sen, seksik ( :))) cudownie :))i wspolne gotowanie golabkow ( pierwszy raz w zyciu gotowalam ). wyszly rewelacyjne, az moj maz powiedzial ze lepsze niz babci ( a babcia jest mistrzem w robieniu golabkow )..teraz wpadlam tylko na chwile..tak mnie oczy bola ( jak zawsze po plakaniu ) ze ledwo widze na nie i pieka i spuchniete sa..

zycze wam spokojnego wieczora dziewuszki i slodkich snow

kochana dobrze ze juz wszystko wyjasnione ze juz pogodzeni.. to najwazniejsze.. no i wspolne gotowanie.. główka do góry.. bedzie dobrze..trzymam kciuki..

reklama
cześć kobietki!!!!!
wpadłam się pochwalić że dzisiaj przy rodzinnym ognisku widziałam 2 bociany i jednego z nich zarezerwowałam dla siebie hihihihi a ten drugi jest wolny:). pozdrawiam miłej nocki papa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry