Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuje :-)Madzka witaj!!!powodzenia życzę w staraniach
madzias ładny suwaczek
kroptusia ciesze sie że wszystko dobrze i chlopczyk w brzusiu rosnie
agniesiak85 3mam kciuki za egzamin!)
Miłego dzionka

Witajcie!
Bardzo miło na tym forum:-)!
Przyjmiecie mnie - kolejną staraczkę?
Mam 34 lata i od września 2008 się staramy i nic :-(
Mam prawie 3 letniego synka z pierwszego małżeństwa a teraz z moim 2 mężem staramy się o dzidzię i nic nam nie wychodzi.
Miło mi będzie razem z Wami się starać ;-)
Pozdrawiam Was dziewczyny!
madźka
Witam dziewczynki z samego rana
...mialam sie nie pytac ale mimo chodem rzucilam czy wiadomo jaka plec, nawet nie musial szukac bo cos dynda miedzy nogami jak nic czyli CHŁOPCZYK czyli mialam racje, przeczucia matki hihih
Wiec dziewczynki WSZYSTKIM dziekuje za trzymanie kciukow i mdlitwy...lacznie dalo skutek tego ze nie musze isc do szpitala, lezec musze ale w domu a to dla mnie SUPER, jeszcze raz dziekuje i sle buziole od siebie i Kacperka![]()
Witam serdecznie wszytskie przyszłe mamynie dotarłam do tego forum podczas starań i czytam i widze ze mogłam sie duzo dowiedziec podczas naszego planowania. próbowaliśmy od lipca zeszłego roku i w tym miesiacu sie udało
![]()
Kazdy miesiac to najpierw było czekanie, potem nadzeieja, a potem rozczarowanie.I znowu od nowa. Wszystcy na około mówili zeby sie nie nastawiac nie mysleć ale jak tu nie mysleć jak ja tylko to jedno miałam w głowie.:/.az powiem szczerze jakos tak samo wyszło zajełam sie przeprowadzka w marcu do nowego domku, miałam tyle na głowie ze nie miałam czasu na myslenie, odstawiłam M na kilka tygodni
i udało się
życze wszytskim aby u Wszytskich tez jak najpredzej pojawiły sie 2 cudowne kreseczki.
Pozdrawiam mama grudniowa![]()
Kochane zapomniałam napisać;-) wczoraj z Narzeczonkiem widzieliśmy siedem boćków narazmoże to jakiś znak???
![]()
a co do staranek to co sie odwlecze to nie uciecze no nie;-):-)
- wow. Niby jestem w 5-6 tygodniu ale tam norma wynosi 217 - 7 138. Hmmmmmmm....

Witaj KochanaHej Dziewczynki
Witam ponownie po dluuuuugiej przerwie . Jakos wyszlo ze musialam sie zadomowic w szpitalu ale poki co ...wrocilam ( i to na szczescie nie sama)))))!!! )
Caluje Was goraco i zabieram sie do nadrabiania zaleglosci)
Rośnie fasolnika SUPER !!!!Cześć Kochane,
Miłego weekendu życzę. :-) Wczoraj odebrałam wyniki badań i mniej więcej wszystko w normie.
Powtórna betka wyszła 13 792,00 mIU/ml- wow. Niby jestem w 5-6 tygodniu ale tam norma wynosi 217 - 7 138. Hmmmmmmm....
Kochana ja mam tak często, aż mi go czasem szkoda ale nie umie się skupić a M się złości.Wrocilam wczoraj taka zmeczona ( bolące nogi po tylu godzinach na wysokich szpilkach, boląca głowa od stresu i zdenerwowania..ogolnie bleee ), ze mimo usilnych staran mojego M nie bylam w stanie sie kochac normalnie..zmeczona, zestresowana, mocno rozdrazniona i z normalnego seksu nici(( nie bylam w stanie normalnie - mam niesamowite wyrzuty sumienia przez to..
( - normalnie draznilo mnie to ze mnie dotyka...
Aż normalnie w nocy się rozbeczałam, teraz też na samą myśl o tym zbierają mi się łzy w oczach..
Witam Miło poznać trzymam kciukiWitajcie!
Bardzo miło na tym forum:-)!
Przyjmiecie mnie - kolejną staraczkę?
Mam 34 lata i od września 2008 się staramy i nic :-(
Mam prawie 3 letniego synka z pierwszego małżeństwa a teraz z moim 2 mężem staramy się o dzidzię i nic nam nie wychodzi.
Od kilku dni biorę Bromergon bo mam za wysoką prolaktynę ale żeby tego było mało to mąż wczoraj zrobił badanie nasienia i niestety wyniki nie są zbytno dobreBardzo mało sprawnych plemników...
Pan dr mówi, że mamy szansę ale wszystko musi się odbywać pod kontrolą. Monitoring owulacji i przytulanka w określonych dniach i godzinach
Ważne, że jest szansa!
Miło mi będzie razem z Wami się starać ;-)
Pozdrawiam Was dziewczyny!
madźka
A a ja znów na noc do pracy