K
kaira24
Gość
Zrób sobie test i będzie wszystko wiadomo.Będzie okmnie tez wlasnie boli jak na @ ale zawsze bolal dzien przed i wtedy wiedzialam ze to@ a teraz juz nic nie wiem.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zrób sobie test i będzie wszystko wiadomo.Będzie okmnie tez wlasnie boli jak na @ ale zawsze bolal dzien przed i wtedy wiedzialam ze to@ a teraz juz nic nie wiem.![]()

Kochana jak się w tym miesiącu nie udało za miesiąc znów jest czas.najważniejsze to mieć przyjemnośc z przytulania a reszta sama zakiełkuje.Powodz:-)enia życzębojam sie zrobic testa bo nie chce sie rozczarowac.a w srodku cos mi mowi ze wreszcie sie udalo. nie chce sie nakrecac jak zwykle i pozniej rozczarowywac myslalam ze wy tez cos czulyscie w niedluim czasie po owolce jak zaczynala kielkowac fasolka ale widze ze zostaje mi czekanie na @ bo nie mam odwagi zrobic testu:-(
bo słyszałam że jest możliwe... a my z mężem tak na luzie sobie jedziemy zawsze po @ 
ha ale by była niespodzianka! 
HIHI jest to możliwe moja bratowa tak zrobiła chyba 2 dni po @ i dziś jest Milenkadziewczyny myślicie że jest możliwe zajscie w ciąże kochając się 1-2-3dni po @???bo słyszałam że jest możliwe... a my z mężem tak na luzie sobie jedziemy zawsze po @
ha ale by była niespodzianka!
![]()