• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

mój też zjadł obiad i do pracy jeszcze poszedł.. a ja sama z synkiem siedze.
Madzia nie przeciążaj się zbytnio! :happy2:

reklama
ja pamietam w ciąży też mogłam góry przenosić tyle siły miałam i tej weny do pracy ale potem wieczorem padałam momentalnie :tak::-)

czesc dziewczyn dlugo sie nie odzywalam ale pewnie nawet tego nie zauwazylyscie .
mam pytanko jestem w 18dc a mam 28i od 3 dni cholernie boli mnie brzuch dolem w owulke bardzo ciezko pracowalismy ale teraz niepokoja mnie te bole bo nigdy ich nie mialm zawsze 1dzien przed @ mnie bolal a teraz nie wiem co sie dzieje .mozecie mi powiedziec o co mniej wiecej moze w tym wszystkim chodzic?pozdrawiam

mmorena albo to bóle przed @ albo fasolka. nic wiecej tu powiedzieć nie można. poczekaj jeszcze troszke i zrób test ciążowy lub idz na bete nawet jutro.
Pozdr!

prolejst w tym ze mieszkam w grecji na malej wyspie i tu nie ma labolatorium a szpital o dupe potluc nic nie wiedza i nie maja aparatur jedynie to musiala bym leciec na sasiednia wyspe a z tym sie wiaza duze koszta i ja juz sama nie wiem co mam robic.bardzo bym chciala zeby to byla wymazona fasolka a do @ zostalo 10dni wiec to jednak sporo na bole @.a jakie mialyscie objawy kiedy fasolka sie zagniezdzala?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry