morena1062
Aktywna w BB
patrysiu wielkie gratulacje!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ogromne gratulacje![]()
W Uk nie ma bety- trudno trzeba byc cierpliwym. A tescik widzialam- piekniuchny
Pisalam chyba na wyspiarkach, jak nie uda sie teraz to kolejna owulka zaraz po urlopie w Polsce, a kolejna prosto w Tunezji w podrozy poslubnej. Powinnismy sie odstresowac i sie udac. Jak nie to pojde do lekarza walczyc o badania
patrysiu wielkie gratulacje!!!!
Kochane to mój test nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam aż się popłakałam nie mogę uwierzyć że się udało:-d

patrys a ile czasu cie bolal brzuch? bo mnie od planowanej owulki czyli od 3 do dzis dzienczasem mnie w krzyzu zaboli ale zostalo okolo 8 dni do @ wiec z cierpliwoscia czekam na jej NIE przyjscie.pozdrawiam
patrys a ile czasu cie bolal brzuch? bo mnie od planowanej owulki czyli od 3 do dzis dzienczasem mnie w krzyzu zaboli ale zostalo okolo 8 dni do @ wiec z cierpliwoscia czekam na jej NIE przyjscie.pozdrawiam