• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

tak bym chciala zeby to byla fasolka ale ten test mnie troche podlamal tylko ten brak objawow @ mnie troche dziwi chyba ze mi sie cykle wydluzyly,nie wiem do 40,wkurzona juz jestem!

reklama
nie martw sie Olu jestesmy w podobnej sytuacji,mi tez sie cykle wydluzyly tylko ze ty juz masz @ i mozecie zaczac staranka od nowa,a ja dalej czekam i coraz bardziej sie doluje ze nie umie zajsc w ciaze dlaczego to zycie takie brutalne...!?

Wiem co czujesz, mnie wkurza jak sie to wszystko rozciaglo, kiedys sie uda...

A z Twojego suwaczka wynikalo, ze juz masz @...

Ano dostalam z rana kolo 9, pieknie poprostu pieknie

zrobiłam test, ani śladu drugiej kreski.. :( czekam na @

Trudno, przytulam Cie i zapraszam to testowania za miesiac, bo jest nas 3 o podobych cyklach

Ja nadal chora, dzisiaj musze jechac do dentysty, M sie troche zdzwili ze dostalam @, tak mu sie wydawalo,ze to juz sie uda szybko, a tu nici z dzidzi. Znowu tyle czekac, k...., no ale wyjscia nie ma i trzeba sie brac za tydzien znowu do pracy- niby mial byc czysty malzenski seks bez zabezpieczen (mam nadzieje, ze nikogo nie urazilam dosadnoscia :-D) ale z milym celem, a tu nic z tego nie wychodzi i sie chopok zdziwil

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry