Dzięki! Coraz bardziej chce żeby były dwie mimo, że czuję mało prawdopodobieństwo ( pisałam już wcześniej jak to mogło wyjść czyli 6.05 i coś wleciało do środka)Tyyska trzymam kciuki:-)
asmin też trzymam kciuki by jutro wyszły dwie krechy:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzięki! Coraz bardziej chce żeby były dwie mimo, że czuję mało prawdopodobieństwo ( pisałam już wcześniej jak to mogło wyjść czyli 6.05 i coś wleciało do środka)Tyyska trzymam kciuki:-)
asmin też trzymam kciuki by jutro wyszły dwie krechy:-)
Badania krwi nie robiła, a test przeprowadziłam wieczorem. Do lekarza jestem umówiona na 05.06, ba jak byłam w piątek i mówiłam co i jak to powiedziałam, żebym przyszła za dwa tygodnie, bo może być wiele powodów braku@.ja tez trzymam kciukidaj znac
oby były ||, a jak nie beda, to nie nie przejmuj i do lekarza odrazu. zcasem jest tak, ze za malo jest w moczu hcg zeby test wykrył. a moze zrobiłabys badanie krwi?

Cześć Dziewczynki!
Powtórzyłam dzisiaj test z rana i jedna kreska. @ dalej nie ma i się nie zapowiada. Nie wiem co się dzieje, bo jeszcze te bóle podbrzusza. A do lekarza dopiero 5.06.
Agniesiu nie martw się. Głowa do góry! Fasolka trafi się w najmniej spodziewanym momencie.:-)
:-)Dziękuję bardzo! Też już nie mogę się doczekać @.Wiem, wiem Kochana:-)
Koniecznie do lekarza asmi21. Da Ci coś na wywołanie @ jak do tego czasu nie przyjdzie. Już niedługo 5 czerwca i się wszystkiego dowiesz co i jak.
Trzymam kciuki by @ jak najszybciej się pojawiła i żebyście mogli znów rozpocząć staranka:-)
Cześć Kochana! Do lekarza idę na pewno tylko muszę czekać jeszcze kilka dni.Cześć dziewczynki:-)
Asmi leć koniecznie do lekarza