• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witajcie Babyboombowiczki :-)
W tym wątku jeszcze mnie nie było.

Czytam Wasze wpisy i nie mogę się połapać w tych wyliczeniach, temperaturze, badaniu szyjki, śluzu itd...
Lekarz Wam to jakoś wytłumaczył czy tak się oczytałyście??

Czy któraś z Was miała problemy z owulką i używała testów?? Wychodziły negatywne czy szalały i mimo iż owulki nie było to test pozytywnie???

Pozdrawiam ;-)

Ej kochana wskocz na niezbędnik staraczki i tam cosik może znajdziesz a jak nie to o czasie podeśle Ci na PM. Mam o temp, badaniu szyjki, dniach owu...... czego duszyczka zapragnie.

Ja muszę do sklepu dojechać bo u mnie na wsi nie ma sklepu:-)

Tak to bywa na wsi, no cóż. Ja mieszkam obok miasta i mam jakieś 20 minut piechotką do biedronki.

Przeglądałam właśnie książeczki z przepisami i znalazłam paróweczki w cieście naleśnikowym. Chyba pojadę po te parówki i zrobię sobie. Pewnie zejdzie mi do późna ale nie mogę muszę coś opędzlować

Mniam. Moja Mama robi takie z dodatkiem leczo i sera. Palce lizać:-)

oficjalnie zapisuję się do staraczek 2009 :-D właśnie skończyłam drugą @ :-) jeszcze jedna i możemy zacząć się strać o bobaski :-D tylko musze pozbyć jeszcze tego wirusa z gardła i kaszlu :wściekła/y:

tak czy owak JESTEŚMY

No witaj. Powodzenia;-)

reklama
Witajcie Babyboombowiczki :-)
W tym wątku jeszcze mnie nie było.

Czytam Wasze wpisy i nie mogę się połapać w tych wyliczeniach, temperaturze, badaniu szyjki, śluzu itd...
Lekarz Wam to jakoś wytłumaczył czy tak się oczytałyście??

Czy któraś z Was miała problemy z owulką i używała testów?? Wychodziły negatywne czy szalały i mimo iż owulki nie było to test pozytywnie???

Pozdrawiam ;-)
jesli nie ma wulki to nie ma skoku tempki.. chociaz zdarzaja sie przypadki ze jest skok a owulki jednak nie było jest to tzw owulka ukryta.. jak cos pisz smialo do mnie pomoge:)
A co to za badania? A tak wogóle to ja też ostatnio miałam problemy z owulką ale z winy takiej jednej lekarki co mi kazała brać hormony bez wcześniejszego uprzedzenia, że powinnam je zacząć brać dopiero po owulacji. Tak czy siak rozregulowałam się na kilka miesięcy. Już jest w porządku ale to dlatego, że odstawiłam cholerstwo i zmieniłam lekarza. Może pomyślisz, że to głupie ale zaczęłam pić ziółka ks. Sroki i owulka pojawiła się już sama w tym miesiącu. Jak nie wierzysz to spytaj Nektarynki ona chyba też je pije. Zawsze możesz zaryzykować a na pewno ci nie zaszkodzą bo konsultowałam to z lekarzem.:-)
tak tak dokladnie.. ja juz pije drugi cykl i w tamtym mialam owulke.. teraz mam monitoring i takze jak cos bede miala potwierdzoną owulacje.. wiec poki co przede mną..

link do ziółek, które kupiłam..
NIEPŁODNOŚĆ- ZIOŁA KS.SROKI 160g+TEST CIĄŻOW (614440869) - Aukcje internetowe Allegro
160gram to naprawde sporo.. ja kupilam 320 i jeszcze bede miala na ho ho ho ..

czyli w czerwcu zaczynasz?? Bo ja też raczej:tak: @ mi się zbliża wielkimi krokami i nie moge doczekac się już fikania:-p:-p:-D:-D
alez kto Ci broni fikać traz.. chyba staranek nie mozesz sie doczekać.. bo fikać teraz też możesz.. chyba, że są przeciwskazania?

właśnie też chciałam kupić i zerkałam na aukcje :) Ale na razie wyluzowałam. Dam szansę ziółkom i zobaczymy jak mi się będzie cykl układał. Jak będzie ok z @ to zacznę wtedy testować owulkę :) Na razie jutro idę do gina i niech radzi czemu tej @ nie ma cały czas :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry