Agniesiak85
Fanka BB :)
A ja myślałam, że tylko ja jestem nienormalna i mezce oglądam?
:-):-):-)

Na to wychodzi że ja tez nienormalna jestem

Na to wychodzi że ja tez nienormalna jestem

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ja myślałam, że tylko ja jestem nienormalna i mezce oglądam?

oficjalnie zapisuję się do staraczek 2009właśnie skończyłam drugą @ :-) jeszcze jedna i możemy zacząć się strać o bobaski
tylko musze pozbyć jeszcze tego wirusa z gardła i kaszlu
tak czy owak JESTEŚMY
Witajcie dziewczyny-te z ktorymi sie juz znamy i nowe staraczki.
Nie bylo mnie tu przez tydzien i mam ogromne zaleglosci.![]()
Jestem dziewczyny z parówkami i chipsami:-) Ale doszłam do wniosku, że nie wyrobię się przed You can dance z parówkami w cieście naleśnikowym więc zmodyfikuję przepis i zrobię coś innego.
właśnie zapomniałam z M oglądać w tamtym tygodniu i tu patrze w reklamie że odeszła Jadźka no szkoda ale fakt ci co zostali duuuzo lepiej tanczą
Jak tam Patrysiu sie czujesz??
No to dobrze:-) Wszystko będzie w porządku, ja jutro mam gina zobaczymy co tam sie dziejeogólnie dobrze:-)nie brudze od dłuższego czasu ba nawet ładniutki biały śluz leciał mi dzisiaj i więcej niż zwykle:-)mdłości mi tak niedokuczaja jak zjem sobie coś to wtedy przechodzą:-)i ogólnie jest lepiej nie mam nawet takich już zawrotów:-)ale cały czas boje sie usg ale brzuszek rośnie jest już większy niż pokazałam wam wtedy na zdjęciu normalnie z tygodnia na tydzien robi sie wiekszy:-)
Dobranoc :-) Ja też zaraz uciekamDziewuszki zmykam. Jutro też pewnie się nie odezwę bo idę do pracy na 12 godzin więc pewnie wieczorkiem padnę. Dobranoc