• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
oficjalnie zapisuję się do staraczek 2009 :-D właśnie skończyłam drugą @ :-) jeszcze jedna i możemy zacząć się strać o bobaski :-D tylko musze pozbyć jeszcze tego wirusa z gardła i kaszlu :wściekła/y:

tak czy owak JESTEŚMY

hejka:-)

Witajcie dziewczyny-te z ktorymi sie juz znamy i nowe staraczki.
Nie bylo mnie tu przez tydzien i mam ogromne zaleglosci.:szok:

no nareszcie wśród nas:-)

Jestem dziewczyny z parówkami i chipsami:-) Ale doszłam do wniosku, że nie wyrobię się przed You can dance z parówkami w cieście naleśnikowym więc zmodyfikuję przepis i zrobię coś innego.

ooo chipsy no bym se zjadła:tak:właśnie zapomniałam z M oglądać w tamtym tygodniu i tu patrze w reklamie że odeszła Jadźka no szkoda ale fakt ci co zostali duuuzo lepiej tanczą:tak:

Jak tam Patrysiu sie czujesz??

ogólnie dobrze:-)nie brudze od dłuższego czasu ba nawet ładniutki biały śluz leciał mi dzisiaj i więcej niż zwykle:-)mdłości mi tak niedokuczaja jak zjem sobie coś to wtedy przechodzą:-)i ogólnie jest lepiej nie mam nawet takich już zawrotów:-)ale cały czas boje sie usg ale brzuszek rośnie jest już większy niż pokazałam wam wtedy na zdjęciu normalnie z tygodnia na tydzien robi sie wiekszy:-)

ogólnie dobrze:-)nie brudze od dłuższego czasu ba nawet ładniutki biały śluz leciał mi dzisiaj i więcej niż zwykle:-)mdłości mi tak niedokuczaja jak zjem sobie coś to wtedy przechodzą:-)i ogólnie jest lepiej nie mam nawet takich już zawrotów:-)ale cały czas boje sie usg ale brzuszek rośnie jest już większy niż pokazałam wam wtedy na zdjęciu normalnie z tygodnia na tydzien robi sie wiekszy:-)
No to dobrze:-) Wszystko będzie w porządku, ja jutro mam gina zobaczymy co tam sie dzieje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry