• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
hej hej Kochane,

Miłego dnia,

Starałam się na szybko zobaczyć co tam napisałyście ale nie daje rady.

Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze betki i za fasolki.

kasiulek - dzięki za radę - na pewno skorzystam.

Madziaas - super że maluszek już taki duży.

Dziewczyny trzymajcie kciuki za moją fasolkę żeby nic złego jej się nie stało. Mam meeeeeega stresa (coś niezbyt miłego się wydarzyło - ale nie chce o tym pisać). No i zareagowałam na stres bardzo źle, próbowałam coś wypić i zjeść ale wszystko lądowało w kibelku - i tak cały dzień. Zobaczymy jak będzie dzisiaj. Oby tylko fasolce nic się nie stało. :-(

Kochanie same wymioty chyba nie mają wpływu na fasolkę. Natomiast z tym stresem to ostrożnie. Jak jesteś taka niespokojna to może do lekarza się przejdź? Przynajmniej się uspokoisz. I na zwolnienie zmykaj. Po porodzie już nie będzie czasu na odpoczynek. ;-)

Kurczę a ja chyba znowu dostałam @. SKończyła mi sie dopiero w tamtym tygodniu w piątek. BYła bardzo bolesna i długa. I teraz chyba znowu przylazła. Boję się żeby znowu nie była bolesna.

Olu,ja po poronieniu plamiłam właściwie przez około 3 tygodnie po zabiegu. @ pojawiła się dokładnie 6 tyg. po. Trwała tydzień,ale jak się skończyła to następna była dopiero za miesiąc. Idź kochana do lekarza bo takich rzeczy nie wolno bagatelizować. No chyba,że to tylko plamienia różowe bez krwi. Chociaż ja i tak bym chyba poszła się dowiedzieć dlaczego tak jest. Pozdrawiam!

Ja już się wzięłam do inwestycji ;-) . Tylko żę chodzi o to że mi dopiero w sobotę się druga skończyła. Dziś piątek nawe tydzień nie minął i już następna.:wściekła/y: Przecież zgłupieć można. Jejku oby nie bolesna bo zwariuje:no::no::no::-(:-(:-(

kasiulek ja byłam u ginka 26 maja i powiedziałam że taka długa i bolesna druga @ była, powiedziała że to nic złego. I że ta trzecia tez może być taka. Po zabiegu krwawiłam tydzień. Pierwszą dostałam 20 dni po poronieniu. I nie była bolesna.

a co to może byc jak nie ciąża??
Objawy są ... pęcherzyk jest....

miała któraś z Was takie rewolucje???

Ja mam coś takiego,że jak endometrium rośnie to pokazuje mi się na usg maleńki 1mm punkcik. Przy pierwszym usg myślałyśmy z gin,że to ciąża. Zrobiłam test i nawet był słaby cień drugiej kreski,ale beta 0,1. Okazało się w następnym cyklu,że to znowu jest. Taki urok mojego endometrium podobno. Chociaż nie zawsze to coś jest. W tym cyklu brak.
A dlaczego nie zrobisz testu? chociaż jak już na wyniki bety czekasz to sama nie wiem. Trzymam kciuki w każdym razie! :tak:

kasiulek ja byłam u ginka 26 maja i powiedziałam że taka długa i bolesna druga @ była, powiedziała że to nic złego. I że ta trzecia tez może być taka. Po zabiegu krwawiłam tydzień. Pierwszą dostałam 20 dni po poronieniu. I nie była bolesna.

No tak,ale tydzień w tydzień to chyba nienormalne. Może poszukaj coś w necie na ten temat.

kasiula 4 czerwca mam następna wizytę i ginka. I zobaczę co mi powie. Narazie to miałam taki lekko brązowy śluz.. Może to owulka. :tak:Już nie myślę o tym, bo jak mam znów przypomniec sobie ból poprzedniej @ to aż się boje.:no::no: CZekam do wieczora czy się rozkręci. Jak nie to fałszywy alarm.:-p:-p

Cześć Dziewczynki!
Udało mi się wczoraj oddać pracę do dziekanatu, więc bronię się w czerwcu. Jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa!:-)
Dalej nie zawitała do mnie @, ale do lekarza idę niedługo więc wszystko się wyjaśni.
Ogromne gratulacje:tak: ja tez czekam na @:-D

Agniesiak85 i Asmi może już nie przyjdzie @ ;-)

Dziewczyny mam nadzieję że nie przyjdzie @ do Was :-)

agniesiak a moze @ juz sie nie pojawi!?,a kiedy ma przyjsc?
Do Asmi to pewnie nie, ale do mnie to przyjdzie bo cycuchy juz mnie tak mocno nie bola i tempka 36,6:tak: A @ ma byc dziś..:-p

Cześć Dziewuszki :-)

Jestem po becie! Wynik po 15:00

Nie wytrzymam ze zdenerwowania :szok::no::wściekła/y:

Kochana wytrzymasz:tak: Już prawie 10:30:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry