Agniesia82
najważniejsze jest życie
Cześć Dziewuszki :-)
Jestem po becie! Wynik po 15:00
Nie wytrzymam ze zdenerwowania![]()
będzie super

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Trzymamy kciuki!:-)Cześć Dziewuszki :-)
hej hej Kochane,
Miłego dnia,
Starałam się na szybko zobaczyć co tam napisałyście ale nie daje rady.
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze betki i za fasolki.
kasiulek - dzięki za radę - na pewno skorzystam.
Madziaas - super że maluszek już taki duży.
Dziewczyny trzymajcie kciuki za moją fasolkę żeby nic złego jej się nie stało. Mam meeeeeega stresa (coś niezbyt miłego się wydarzyło - ale nie chce o tym pisać). No i zareagowałam na stres bardzo źle, próbowałam coś wypić i zjeść ale wszystko lądowało w kibelku - i tak cały dzień. Zobaczymy jak będzie dzisiaj. Oby tylko fasolce nic się nie stało. :-(
Kurczę a ja chyba znowu dostałam @. SKończyła mi sie dopiero w tamtym tygodniu w piątek. BYła bardzo bolesna i długa. I teraz chyba znowu przylazła. Boję się żeby znowu nie była bolesna.
a co to może byc jak nie ciąża??
Objawy są ... pęcherzyk jest....
miała któraś z Was takie rewolucje???

kasiulek ja byłam u ginka 26 maja i powiedziałam że taka długa i bolesna druga @ była, powiedziała że to nic złego. I że ta trzecia tez może być taka. Po zabiegu krwawiłam tydzień. Pierwszą dostałam 20 dni po poronieniu. I nie była bolesna.
Już nie myślę o tym, bo jak mam znów przypomniec sobie ból poprzedniej @ to aż się boje.
CZekam do wieczora czy się rozkręci. Jak nie to fałszywy alarm.

Cześć Dziewczynki!
Udało mi się wczoraj oddać pracę do dziekanatu, więc bronię się w czerwcu. Jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa!:-)
Dalej nie zawitała do mnie @, ale do lekarza idę niedługo więc wszystko się wyjaśni.
ja tez czekam na @
Agniesiak85 i Asmi może już nie przyjdzie @ ;-)
Dziewczyny mam nadzieję że nie przyjdzie @ do Was :-)
Do Asmi to pewnie nie, ale do mnie to przyjdzie bo cycuchy juz mnie tak mocno nie bola i tempka 36,6agniesiak a moze @ juz sie nie pojawi!?,a kiedy ma przyjsc?
A @ ma byc dziś..
Już prawie 10:30