Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej Kochane,
Ja niestety znów tylko na chwilę. Tak jak myślałam ból zębów przeniósł się na dziąsła a stamtąd na zatoki i porażka - ból głowy i zatok taki że mi nie dobrze. Jak jutro będzie to samo to chyba zwariuje.
niunia - Gratuluję pracy.
Mama Sówka - jak tam u Ciebie już żono?
kasiulek - pełny profesjonalizm z Twojej strony z doradzaniem. I w takim razie mam pytanko - jaką farbę wybrać? Marzy mi się słoneczna sypialnia - kolorek pomiędzy ciepłą żółcią i pomarańczą - tylko tych farb jest tyle że masakra. ;-)
Buziaki dla Was wszystkich ode mnie i fasoli - podsyłamy troche wiosennych świeżynek:
Za tydzień o 8:30 idę na usg więc trzymajcie kciuki
Hej Dziewczyny!
Wróciłam od gina...
Zrobił mi usg i okazało się że jest pęcherzyk i to może być fasolka ale bardzo mały i jeszcze nie może stwierdzić na bank. Jutro mam zrobić betę i jak się okaże że jestem w ciąży to za dwa tygodnie będziemy znowu robić usg.
Jeżeli się okaże że to nie ciąża to mam brać cilest 2x dziennie przez 10 dni na wywołanie okresu.
Jest też pęcherzyk na jajniku i może się okazać że to ciąża pozamaciczna.
Na dzień dzisiejszy nic nie można orzec na 100%
Jutro idę na betę i zobaczymy.
Trzymajcie kciuki oby to była fasolka :-)
Hej dziewczyny!
Piszę bo mam taki problem,,, ;( W ubiegłym tygodniu bolał mnie (chyba) jajnik. W tym tygodniu bolą(ały) piersi... Staramy się z mężem od roku o dzidzie i nic... i chyba sobie wkręciłam, że w tym miesiącu nam się udało. Robiłam dzisiaj test i tak się w nigo wpatrywałam, że widziałam jakiś cień drugiej krechy i tak sobie myślę, że tak bardzo chce ją zobaczyć że ją widziałam...Jutro idę na betkę ale dziewczyny RATUNKU1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba popadam w paranoje ;(
Hej dziewczyny!
Piszę bo mam taki problem,,, ;( W ubiegłym tygodniu bolał mnie (chyba) jajnik. W tym tygodniu bolą(ały) piersi... Staramy się z mężem od roku o dzidzie i nic... i chyba sobie wkręciłam, że w tym miesiącu nam się udało. Robiłam dzisiaj test i tak się w nigo wpatrywałam, że widziałam jakiś cień drugiej krechy i tak sobie myślę, że tak bardzo chce ją zobaczyć że ją widziałam...Jutro idę na betkę ale dziewczyny RATUNKU1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba popadam w paranoje ;(
A może ten cien to rzeczywiście był cień?;-)
KASIULEK mam nadzieje,ze ci sie niedlugo wszystko ulozy
,glowa do gory bedzie dobrze!