• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Trzymam kciuki :-)
Dziękuję:tak:
A Ty Kochana jakie miałas objawy swojej ciąży? Bo ja to prócz bolących piersi to chyba żadnych nie mam:sorry: Nawet tempke mam 36,6. Może tylko siusiu czesciej..;-)
[/QUOTE]

Pamiętam że bardzo chciało mi sie hamburgera i zjadłam go ale niestety zwróciłam, tylko byłam pewna że może poprostu był jakiś nieświeży a w życiu nie pomyslalam ze to od ciąży, no piersi tez mnie bolały i tak z tydzień przed spodziewaną @ bolał mnie brzuch. Ale on zawsze mnie bolał tydzień przed więc nie brałam tego pod uwagę.

Mam nadzieję że Tobie też się udało. Już nie mogę się doczekać kiedy napiszesz że zrobiłaś test i wyszły II :-)

reklama
Dziękuję:tak:
A Ty Kochana jakie miałas objawy swojej ciąży? Bo ja to prócz bolących piersi to chyba żadnych nie mam:sorry: Nawet tempke mam 36,6. Może tylko siusiu czesciej..;-)

Pamiętam że bardzo chciało mi sie hamburgera i zjadłam go ale niestety zwróciłam, tylko byłam pewna że może poprostu był jakiś nieświeży a w życiu nie pomyslalam ze to od ciąży, no piersi tez mnie bolały i tak z tydzień przed spodziewaną @ bolał mnie brzuch. Ale on zawsze mnie bolał tydzień przed więc nie brałam tego pod uwagę.

Mam nadzieję że Tobie też się udało. Już nie mogę się doczekać kiedy napiszesz że zrobiłaś test i wyszły II :-)[/QUOTE]
brzuszek tez mnie bolał a teraz cisza:eek: ale może to taka cisza przed burzą:-D Ja nie zwracałam niczego jeszcze..:-) haha:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry