Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no pewnie zwlaszcza,ze mozna je usunac nawet w ciazy - bez obaw starajcie sie bo szkoda czasu...No ja dziewczyny już jestem po biopsji. Lekarz powiedział, że wg niego to włókniaczek no ale wyniki badań będę miała dopiero środa - czwartek przyszłego tygodnia. Potem ma się skonsultować z chirurgiem czy wg niego należy to usuwać czy nie. Powiedział, że należałoby się tego pozbyć przed ewentualną ciążą ale ja nie mam zamiaru czekać jeszcze miesiąca lub dwóch żeby to usunąć. Może się zdecyduję na pozbycie się tych włókniaków ale nie będę rezygnować ze starań. A jak wy myślicie?
tez dolaczam do zyczen - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!Madziass Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!!![]()
a tak nie boicie sie farbowac w ciazy bo mnie kiedys przekonywano, zeby sobie odpuscic farbowanie w ciazy i w czasie karmienia nawet... zbieralyscie na ten temat jakies informacje bo w koncu to chemia...A ja sobie dzisiaj albo jutro sama ufarbuje wloskiMojemu mezowi podoba sie fryzurka
Mowi ze taka swieza,hihi
Nektarynka - a w leb chcesz przeciez to stanowczo za wczesnie !!)) powinno sie robic w dniu @ ew przed 1 dzien a to i tak czesto wychodzily negatywy...jejku jeszcze masz 6 dni, czekaj kochana cierpliwie moze jeszcze zagniezdzenia nie bylo a Ty juz testujesz a zaden test przed zagniezdzeniem Ci nie wyjdzie
wiem wiem powinnam lanie dostac. no coz taka juz jestem.. spieszy mi sie wszedzie.. nie lubie czekać..wiem wiem.. ale coz taka juz jestem..Nektarynko naprawdę jesteś w gorącej wodzie kąpana. Poczekaj jeszcze troszeczkę może to naprawdę fasolinka.
Ja dziś robiłam test owulacyjny i wyszła jedna krecha ale rano tempka zaczęła się podnosić z 36.6 na 36.8 więc może w tym cyklu też owulka będzie.Ziółka nadal piję a na suwaczek nie patrzę bo ostatnio miałam dłuższy cykl i chyba nie jest poprawny.