reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie ze Stanów

pawimi na jakis stronkach sie zakupujesz :D poogladalabym w ten mrozny zimowy wieczor :D bez wychodzenia na dwor :D
jeszcze mysle czy by na solrium nie podjechac ale tk mi sie nie chce ruszyc z domciu moze w zamian za to wyprobuje moja nowa Clarosonic szczotke do buzki :D poza tym mowilam wam!? obcielam sie! malo to pierwszy raz w zyciu mam grzyyyywe :D jeszcze mysle farbnac te moje wlosiska:D

ja korzystam z czegos takiego SlickDeals.net Forums - ta stronke przegladam w poszukiwaniu deali. Duzo z Amazon...teraz na zabawki codziennie maja jakis inny deal...np te co kosztuja normalnie po $70 udalo mi sie kupic za 25-30. Ostatnio kupilam car seat Britax Boulevard CS ktory noramlnie kosztuje $329 plus tax za 200 dolcow....Dostalam link i kupony znizkowe wlasnie z tego forum slickdeals. A dzis kupilam Silver Cross Dazzle za $98.00! Silver Cross Dazzle: Show off your dazzling side|Fashion & Gear - wozek normalnie kosztuje $299:-)

reklama
izka hihi bardzo podobne rzeczy pokupowalysmy!:)) tez nkupowalam kosmetykow roznych, ubran, cd, zabawki :)
dla mamy mam tyle kosmetykow nakupowane ze masakra ale naprawdeee dobre :) moze znacie kobitki Sonya Dakar - tu mozecie poogladac www.SonyaDakar.com :)
dosyc drogie ale naprawde bardzo dobre:D i jeszcze Ling - www.lingskincare.com

wiecie takie moje zboczenie zawodowe ;))

pawimi kurde poszukam tam moze jakis fajny ipod dla siebie znajde w korzystniejszych cenach !:))

ja szukalam lali dl malej bo rodzice postanowili tu kupic by w polsce nie przeplacac kilkakrotnie za ta sama lalke.. i co.. kupilam za $70 dolcow a teraz spadla chyba z 10 na dol jak nie wiecej wr:D

:)

no to niezly deal zrobilas hahaha, ja tez znalazlam ipod dla mojego synka, taki co kosztuje 399 za 220 :) na tej stronce szukasz tylko linkow i kodow znizkowych do dobrych zakupow:)

wlasnie zamowilam te albumy na amazonie, uffffffffffffff, jak sie ciesze, kamien z serca :-) Domiska-to ja podobne kosmetyki zakupilam :-) tez w podobnych cenach, uwielbiam takie rzeczy :-)

izka hihi Secret ma jeszcze naprawde brdzo korzystne ceny!!! :)
hihi wiesz ja co do kosmetykow to mam male zboczenie bo w koncu to moja specjalizacja - testujemy bardzo rozne kosmetyki no i ja pracuje w 5 gwiazdkowym 5 diamentowym spa achh zapraszam naprawde pieknie - stad moja lazienka i szafy zapelnione roznymi cudami :D

jak macie dziewczyny jakies pytnia sluze pomoca ;)

pawimi hihi przez chwile myslalam ze swojemu 5 letniemu synowi kupilas ipoda :D aj syn sie napewno ucieszy - ktorego kupilas??? bo ja jak wspomnialam szukam nowego dla siebie :))

Izka ijeee no to super ! a zdarza dojsc zanim wylecicie??:)

ja ide poszukc cdikow dla meza :D oczywiscie na netku :D

Ostatnia edycja:
Domiska-wow, to teraz wiem kogo pytac o kosmetyki!!! Jesli chodzi o prezenty to zaplacilam 3.99 za dowod w jeden dzien, na wszelki wypadek, bo u nas takie zaspy ze moze byc poslizg. Wole nie ryzykowac ze to przyjdzie w poniedzialek...

reklama
aaa bo wy wylatujecie w przyszlym tygodniu Izka?

pawimi hihi :D ja zamierzalam kupic iphone ale narazie mam kontrakt w sprincie wiec nie da rady:/ no ale mam touch phone wiec dam rade hihihi ;)

nie wiem co dokupic tacie hm.. macie jakies pomysly????

Do góry