reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie ze Stanów

Domiska-lecimy w niedziele :-) A tacie to albo cos hobbystycznego (najlepiej) albo jakis superkosmetyk, albo koszule, zegarek, moze jakis sprzet.

reklama
a u nas lodowica, w weekend temperatura podskoczyla na prawie 50 z obfitym deszczem na lezacy juz od 10 dni snieg a od wczoraj jest zaledwie 7-8 stopni brrrrr, nie macie pojecia jaka szklanka na ulicach. Po poludniu ma zaczac padac snieg...dosc sporo. Kurcze mam jechac na swiateczny koncert do najstarszego syna szkoly do Chicago ale z tymi snieznymi prognozami to nie wiem czy dam rade dojechac:( To dosc daleko...

u nas tez zimno jak nie wiem!!! wczoraj byl 1-2 stopnie!!!:D:D:D

mowie wam jak siarczyscie mrozno to masakra :D dzis widac ze o wieleeeeeeele cieplej i slonce swieci i snieg stopnial :D

ale ja lubie jk taki puszek lezy wszeeedzie :DD:D

ogolnie lubie zime i nie wyobrazam sobie swiat bez sniegu...ale im starsza jestem to chyba wolalabym mieszkac w cieplejszym stanie a na swieta wyjezdzac do kolorado:) W ubieglym roku bylam w zaawansowanej ciazy i mielismy snieg i potworne mrozy przez dobre 5 miesicy. Takiej ilosci sniegu to juz dawno tutaj na "midwescie" nie bylo. Mysle ze fakt mojej ciazy dal mi dodatkowo popalic....ledwo poruszalam sie z tym swoim brzuchem samochodem w tych sniezycach. Z ulga odetchnelam jak pojawily sie pierwsze letnie oznaki....a tu prosze, znowu zima!

oj pawimi zgadzam sie z toba swieta musza byc ze sniegiem!!! :D

wow 5 miesiecy to sporo!!! tu powiem ci dopiero teraz kilka dni temu dopiero zimno i snieg nastal! tak dlugo bylo cieplo! no i nie mamy zbyt dlugiej zimy przynajmniej nie w Springs ale gdzies wyzej w gorach jak Aspen Vail to tak :D

aj glodna jestem... mam ochote na jajka wiec sobie ide wstawic:D na mieciutko jajuszka:D

a wieczorem na urodzinkowy party;)))

no jak was czytam i o tym sniegu to mi sie normalnie zime chce. W NY znowu cieplo, w sumie taki rollercoaster, wczoraj padal snieg, zrobilo sie troszke bialo, a dzis cieplo i pada deszcz, kilka dni temu bylo podobnie, a za kilka dni ma znow przymrozic. Dziewczyny lecace do PL zycze wam wszystkiego dobrego, szczesliwej podrozy i miekkiego ladowania. Ja z uwagi na final exams w szkole raczej nie dam rady czesciej zagladac az do po swietach.

Domiska baw sie dobrze, i przywiez mnostwo wrazen to choc moze przez chwilke poczuje sie jakbym tam byla :) Aha i kochana happy birthday, spoznione ale szczere, mam nadzieje ze odpowidnia imprezka byla :tak:

Witam!!!
Mam nadzieje, ze sniegi nie przeszkodza i samoloty wyleca do Polski.
Ja juz tez po zakupach prezentow, ale u nas kupuje sie tylko dzieciom. Z jednej strony to sie ciesze, bo bym chyba osiwiala jak bym musiala wszystkim jakos dogodzic z tymi prezentami.
Dlatego podziwiam za pomyslowosc!!!:-D:-D:-D

Kasiek-oj racja racja. Choc z drugiej strony jak sie jedzie raz do roku do PL to trzeba kazdemu jakis drobiazg chociaz :-) Ja sie pakuje, jeszcze jutro ostatnie szybkie zakupy i frrrrr. Zima u nas juz nie taka straszna, jakos sie poroztapialo w wiekszosci, mam nadzieje ze dotrzemy bez przygod.

aaa bo wy wylatujecie w przyszlym tygodniu Izka?

pawimi hihi :D ja zamierzalam kupic iphone ale narazie mam kontrakt w sprincie wiec nie da rady:/ no ale mam touch phone wiec dam rade hihihi ;)
a my mamy dwa sidekicki z Tmobilu, tzn najpierw synowy kupilam na urodziy jak tylko pojawil sie na rynku bo jego stary telefon juz padal, a pozniej byla jakas smieszna promocja i wzielam dodatkowy numer dla siebie z nowym Sidekickiem za chyba $50 tylko i uzywam go tylko do tekstowania z synalkiem co nie powiem jest nawet niezla przyjemnoscia. Oprocz tego mam drugi numer i telefon handheld z windowsem ktory uzywam do pracy bo jestem na stale polaczona do serwera w firmie i z customer service:) No i takim cudem jestesmy zwiazani z T-mobile do smierci chyba i dlatego nie kupowalam iphone tylko ipod . Moj syn jednak stwierdzil ze go i tak przerobi .....:) i dostosuje do pracy z Tmobilem.

reklama
3915.JPG

Do góry