reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy 2013

reklama
Cortina, ja od 1.02 ide na zwolnienie, to moze sie uda nam jeszcze jakas kawka przed CC ??? :happy:

Mysiochomis, dziekuje bardzo :) Sebek tez mial byc Liliana, no ale chlopak wyszedl...i ojjjj dluuugo myslelismy zanim udalo nam sie uzgodnic z mezem jakies fajne imie :tak:

Mysiak, tak termin na czerwiec, jakos raczej pod koniec czerwca :rolleyes: Więc licze że od lutego zdążę troche odpocząć :tak:
Widzę że i Tobie (tak jak i Cortinie) udala się parka :) Fajnie mieć i chlopca i dziewczynkę :)
Powiem Wam, że ja z wielką niecierpliwością oczekiwalam na poznanie płci, bo bardzo chciałam mieć teraz córeczkę. I oby Sandecki się nie mylił hihii :no:

Askkle no licze ze zdazymy ;-)
a mi to jakos obojetne bylo, mialam przeczucie ze bedzie druga corcia a tu niespodzianka :rofl2: eee tam co by nie bylo bede kochac jak swoje hahaha :-p:rofl2::-D;-)
poki nie zobacze to nie uwierze sprzet jest tylko sprzetem a lekarz tylko czlowiekiem po przygodzie naszej kolezanki wiem ze wszystko zdazyc sie moze hihi ;-)

Mysiak a wozek sie znalazl ???

No właśnie ???? :)

askkle :p No widzisz bo u nas był ten sam ból :p Mój Sepcio ( :tak::-)) wymyślał jakieś japońskie imiona z tych swoich anime :p no a ja na siłę szukałam imienia na 'M' Jednak doszliśmy do konsensusu bo jedna z bajek Sebastianowych miała super utwór na początku. Tytuł: Lilium :D no i mnie olśniło >:D A Gabrych był jednogłośnie uznany za imię idealne :D Ja bardzo chciałam żeby się najpierw urodził chłopak :D teraz będziemy się starać o dziewuszkę :p

mysiak Gratki krocza :D:D też mam fotę kokones z pisiorem :p w albumie na pierwszej stronie :D:D

Dziewczyny ja sie tez spodziewałam drugiej babeczki, a tu zonk, chlopak :) hyhyhyh ale najwazniejsze by było zdrowe, nic wiecej sie nie liczy :)

Wozek wrocił szybciutko, kartka na drzwiach zadziałała... zostało mi go wyprac i dokupic nosidełko dla noworodka:) zeby słuzyło jako wkład do spacerówki :)

askle ja od poczatku na zwolnieniu siedze...

Cortina moj R chyba chciał drugą córeczke... ale w sumie ucieszył sie bo on imie wybiera:)

Ostatnia edycja:
oo wlasnie takiego czegoś szukam... tylko musiałoby wymiarami podpasowac do omjego wozka... byś musiała to obmierzyc :) i dac znac o kolorze... bo mi do wozkai szary i granat bedą pasowały :)
no i najwazniejsze musi miec sztywny spod :)

Mysiak, z tym wozkiem to niezle... ktos chcial ukrasc czy tylko zlosliwie zabral ?
Dzis te wozki nie sa wcale takie tanie, wiec...wcale sie nie zdziwie jesli ktos mialby chrapke na taki wózio.
Dlatego ja nigdy nie zostawialam wozka na klatce, mimo ze tylko 9 mieszkan w klatce,ale jednak...
Sąsiadka zostawiała, nikt jej wozka nie ukradl ale wrzucali do niego papiery, papierki, wszystkie smieci...straszne!!!!!!

Ja dopiero od lutego na zwolnienie ide, bo moja szefowa byla na macierzynksim, a ja do konca grudnia ja zastępowałam, więc nie mogłam po prostu zostawić firmy, ale teraz...to już odliczam dni. Choc i tak wiem, że pewnie będę wpadać raz w tygodniu do firmy przypilnować i trochę pomóc :tak:

Zatoki mnie męczą strasznie... już od grudnia się męczę i raz jest lepiej, a raz gorzej... teraz znow nie za fajnie, więc jutro biorę urlop, to może wraz z weekendem coś mi się polepszy :happy:

reklama
Melduję się :) chociaż pogoda dzisiaj taka, że chętnie bym cały dzień przespała (tym bardziej, że w nocy mój pęcherz nie dał mi pospać za bardzo :no:), ale trzeba się było aktywować do sklepu, dziś na obiad zupa porowo-serowa, mniam.

Dziś się dowiedziałam, że moja wyprawka ciuszkowa już zrobiona (przez koleżankę z Anglii) i za jakieś 50szt przeróżnych rzeczy od 0-9 m-cy zapłacę 350zł :-). Teraz tylko czekać na paczkę. A w weekend jedziemy do Ikei po zakupy okołołóżeczkowe, nie mogę się doczekać...

Do góry