reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy 2013

Powiem wam laski że opieka tu super, jestem w szoku ;-)

Mysiak na komercyjnej sali wc i prysznic na korytarzu z tego co pamiętam z przed 6 lat no chyba ze coś się pozmieniało ;-)
Juz byłam zaklepać sobie pokoik :-)

Ciac maja zamiar "rano" ale szczegółowej godziny nie znam, wiem tylko tyle ze do planowanej cc jestem tylko ja poki co ;-)

Bałam się ze będą namawiać gorąco na sn a tu nikt o tym nawet nie :szok:

reklama
Cortina ja nigdy nie narzekałam na opieke na patologii...a to nie wiedziałam ze na komercyjnej nie ma toalet w pokojach.. byłam pewna ze sa....

Cortina, ciesze sie ze opikea ok. Dajesz nam nadzieje,ze w ZG szpitalu da sie przezyc. :tak: trzymam kciuki za ciebie i olusia i obys szybko sily odzyskala po cc. Rozumiem ze bedzie to robil dr S ? Przy pierwszej cc tez on byl ?

Anulus, ja mam coneco jeszcze sebkowe, nawet nie pamietam dobrze modelu, bo w piwnicy jest. Fakt ze niebieski, ale nic mnie to w sumie nie obchodzi. Wazne ze wozio jest ok i w dobrym stanie. raczej potem sobie kupie nowa lekka spacerowke bo jeednak drugi wozek sie wiecej uzywalo i przyda sie nowy.

Sebek dal dzis przedstawienie dla babc i dziadkow w przedszkolu. Bardzo mi sie podobalo. Potem pojechalismy do miasta i sie troche nabiegalam po sklepach. i powiem wam, ze dzis chyba pierwszy raz poczulam ograniczenia ciazy, rano sprzatalam, popoludniu bieganina w miescie i powiem wam ze padam ze zmeczenia. Do tego moje jeansy mnie cisna juz, wiec chyba czas przerzucic sie nabinne ciuchy...ehhh... :cool:

askkle ja juz od 10 tyg smigam w ciażowych hahaha

Ja dzis z Aską kilometry do przedszkola i spowrotem robiłam.. kurcze az mmnie mięśnie bolą... hihihi

Czesc 2w1 po raz ostatni ;-)

Askkle tak będzie dr s wyciągał synka ;-)

Ja ciążowych portek nie kupowałam, w kapphalu są dżinsy na gumie, jak leginsy, cala ciążę w nich przebiegalam i po ciąży będą dalej ok :-)

Miłego dnia laski, odezwę sie w wersji 1+1 :-) 3mac kciuki :-D

Hejka
Cortina od rana o tobie mysle. Mam nadzieje ze juz jestes po i nabierasz sil z powrotem.
Mi sie za to snilo ze zaczynalam rodzic... ale mialam tyyyleeee spokoju w sobie ze szok :rofl2: chcialabym aby w realnym zyciu tez tak bylo.

Ja mam Jedne spodnie ciazowe z h&m nowe kupione, do tego na allegro kupilam 2 pary uzywanych jeansow ciazowych ale poki co, sa na mnie za duze.:baffled:

reklama
Do góry