reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy 2013

Ja spotkałam się tylko na allegro, albo w sklepach internetowych, możliwe że gdzieś w stacjonarnym sklepie są dostępne, ale mi się nie chciało szukać :), na allegro najwygodniej, niestety w moim rozmiarze był tylko jeden fason do wyboru Alles, ale i tak jest ładny (na zdjęciu, zobaczę za parę dni jak na żywo się prezentuje). W Fokusie na mój rozmiar mogę dobrac staniki tylko w Karoline, ale tam to juz trochę droższa sprawa, chociaż przepiękne staniki mają, może się kiedys skuszę, narazie Alles zachęciło mnie ceną, ale z tego co piszecie to chyba dobry wybór :)

reklama
marciami takie bole na tym etapie ciazy to normalne :) wiec nie martw sie :) ja przed porodem kupilam sobie tylko jeden stanik i to o rozmiar wiekszy :) oczywiscie nie usztywniany i bez fiszbin, one sie dopasowuja do piersi :) a jak urodzilam i zaczela sie produkcja mleka to wtedy kupilam sobie wiecej stanikow bo wtedy tak naprawde wiesz ile Ci piersi urosna :) przed nie ma co szalec :)

IMG_8185.jpg
A ja się chwalę, w weekend wyszydełkowałam taką oto czapę :)

Załączniki

• IMG_8185.jpg
    IMG_8185.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 53
Skorupka84 dzięki za rady :) a jeszcze powiedz mi kochana, jakiej firmy jest mata edukacyjna Seby? Bo szukam jakiejś na tablica.pl, ale wszystkie takie jakieś biedne, a ta Wasz ma super dużo tych zabawek :)

Smutna1986 baaardzo ładna czapeczka :)

marciami mata TINY LOVE :) Seba dopiero teraz zaczal sie interesowac mata wczesniej nie bardzo, wiesz teraz juz wiecej widzi i wszystko go interesuje :) wiec mam nadzieje ze do tego czasu uda Ci sie cos poszukac :)

no właśnie, wiem, ze początek to bez sensu matę mieć, ale już się rozglądam. Tyle, że niektóre to jakieś takie biedne są...dwa pałąki i 3 zabawki ... głupio to wygląda...no i jeszcze np. są tak wysoko te zabawki, że taki 3-miesięczny maluch ich nie dosięgnie sam. Ale tak jak mówisz, kilka miesięcy mam, muszę regularnie zaglądać na tablicę i może coś się trafi ;)

czesc !

ja jutro raczej nie spotkam sie z wami, nie mam z kim zostawic malego a nie chce go ciagnac ze soba bo teraz pelno zarazy:sorry:

co do stanikow wlasnie w piatek bylam w KAROline i zamowilam sobie stanik, wczesniej kupilam jeden miekki ale jest do dooopy niecierpie miekkich stanikow ;-)
drugi mam z H&M do karmienia ale miska jest za plytka a wzielam najwieksza :sorry: tzn teoretycznie misieczka ok ale nie ten ksztalt do mojego biustu ;-)

Skorupka jaka masz mate pokaz, pokaz musze cos niebawem malemu zakupic :-)

hej
no dzis nas zima zaatakowala brrrr... maz mi odsniezyl rano auto ze sniegu,ale juz sama musialam skrobac i cos okropnego...ten lod teraz...no nie chce schodzic nic a nic... prawie mi rece odpadly. w miescie oczywiscie przed 9 rano jeszcze mnostwo blota posniegowego brrr... ledwo dojechalam do pracy. dzis nawet nie pracowalam, tylko kawke z dyrektorka wypilam, pogadalam, milo :)))
Teraz juz w domku szykuje obiadek i niedlugo po Sebusia do przedszkola. chyba wezme "jabluszko" zeby sie poslizgal z gorki :)))

Cortina, smutna, szkoda ze was nie bedzie :( ale rozumiem :)
Czyli bedzie nas 4 :) nie jest zle :)))

reklama
Do góry