diablica3010
mama na cały etat
silmiriel głosik oddany...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej
konwalianka wiesz mialam okropny pierwszy porod zakonczony piekna operacja krocza i niemilymi wspomnieniami po wyjsciu corki na swiat. Teraz mialam miec cesarke by obylo sie bez tych wszystkich atrakcji, ale zdecydowalam sie na sn. I powiem- synek przyszedl szybciutko, bo po 40 minutach od przyjazdu do szpitala i bez zadnych problemow.

, jak tak ma to wyglądać to ja dziękuję powiedziałam organizatorce ,że następnym razem ma być wszystko dobrze zorganizowane, bo pytała czy chcę jeszcze brać udział w promocjach więc jej powiedziałam ,że nic nie było i ,że chcę ,ale tak żeby wszystko było dograne.
Dochodzę do siebie i obiecuję byc już teraz więcej! ;-);-) Choroba chyba powoli odpuszcza, ale wolę nie krakać...
Dziś np. migrena mnie męczyła, ale nic poza tym.

Witam się serdecznie ze wszystkimi Dziewczynami i pytam grzecznie, czy można się przyłączyć? :-)
Jestem mamą 8 tygodniowej Gabrysi, urodzonej w wigilię 2011 ;-) Mimo tego wiem już, że razem z moim przyszłym mężem będziemy się starać o rodzeństwo dla Malutkiej od wakacji przyszłego roku, kiedy to Gaba skończy 1,5 roczku ;-) Chciałabym kolejne maleństwo urodzić w nieco cieplejszych miesiącach niż grudzień ;-) Wychodzi więc na to, że drugi raz mamą zostanę w 2014 roku (mam nadzieję) :-)
No to kochana, znów się będziemy razem starać, na to wychodzi! 

A pomyśleć, że jak zakładałam wątek, to myślałam, ze jeszcze chętnych na tak odległy termin nie będzie...