reklama

Mamy 2014

reklama
hej
konwalianka wiesz mialam okropny pierwszy porod zakonczony piekna operacja krocza i niemilymi wspomnieniami po wyjsciu corki na swiat. Teraz mialam miec cesarke by obylo sie bez tych wszystkich atrakcji, ale zdecydowalam sie na sn. I powiem- synek przyszedl szybciutko, bo po 40 minutach od przyjazdu do szpitala i bez zadnych problemow.

ja miałam poród sn i trwał tylko 4,5h, co jak na pierworódke super wynik.. ale kiepsko wspominam komplikację zaraz po urodzeniu malego (rozerwana szyjka, pęknięta macica, pocięte krocze..) pewnie dlatego teraz wolałabym cesarkę, ale czywiście nie będę wymyślać i jeśli nie bedzie konieczności to zostanę przy sn.. Niestety na prostą po porodzie wyrowadzil mnie lekarz dopiero miesiac temu - tyle się męczyłam:szok:

silmiriel głos oddany...

Witajcie
Konwalianka- witaj u nas , współczuję komplikacji po porodzie , następnym razem będzie lepiej:tak:
a ja po tej promocji wszystko tak zorganizowane ,że szkoda gadać nic nie miałyśmy ani stolika ,ani tacy ani nawet noża do krojenia wędliny dobrze ,że hurtownia dysponowała stolikiem i tacą bo byśmy gołe i wesołe były a wszystko miało być na miejscu i nie było nic:angry:, jak tak ma to wyglądać to ja dziękuję powiedziałam organizatorce ,że następnym razem ma być wszystko dobrze zorganizowane, bo pytała czy chcę jeszcze brać udział w promocjach więc jej powiedziałam ,że nic nie było i ,że chcę ,ale tak żeby wszystko było dograne.

Głosiki oddane:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się serdecznie ze wszystkimi Dziewczynami i pytam grzecznie, czy można się przyłączyć? :-)

Jestem mamą 8 tygodniowej Gabrysi, urodzonej w wigilię 2011 ;-) Mimo tego wiem już, że razem z moim przyszłym mężem będziemy się starać o rodzeństwo dla Malutkiej od wakacji przyszłego roku, kiedy to Gaba skończy 1,5 roczku ;-) Chciałabym kolejne maleństwo urodzić w nieco cieplejszych miesiącach niż grudzień ;-) Wychodzi więc na to, że drugi raz mamą zostanę w 2014 roku (mam nadzieję) :-)

Sergeevna- witaj pewnie ,że możesz się przyłączyć fajnie ,że nas przybywa:-)
A co tu takie puchy dziewczyny gdzie jesteście????

witam się wieczornie,

U nas z lekka masakra, bo synek mi ząbkuje a do tego katar się przypałętał :-( marudzi przeokrutnie, więc najlepiej na rączkach.. a jak nie na rączkach, to trzeba mieć oczy dookoła głowy, bo zaczyna się podnosic gdzie się da.. ech..już raczkowanie jest nudne :-D

ja ogólnie dzisiaj mam kiepski nastrój.. a pogoda.. TYYYYYYYYLLLEEEEE śniegu:szok:

Sergeevna -
witaj

Witam się!

Kochane moje, wybaczcie, że tak z doskoku.
:sorry2: Dochodzę do siebie i obiecuję byc już teraz więcej! ;-);-) Choroba chyba powoli odpuszcza, ale wolę nie krakać... :no: Dziś np. migrena mnie męczyła, ale nic poza tym.

A jak tam u Was?
:happy2:

Livastrid, Konwalianka - oj, współczuję Wam, bidulki, komplikacji po porodach... U mnie było CC planowe, pół godzinki i po strachu. Ale Wy się omęczyłyście...

Silmiriel - karmienie na bank się ureguluje! :happy2:

Kobietka, Tola, Diablica, Jord - pozdrawiam (o kiimś zapomniałam?)!

Witam się serdecznie ze wszystkimi Dziewczynami i pytam grzecznie, czy można się przyłączyć? :-)

Jestem mamą 8 tygodniowej Gabrysi, urodzonej w wigilię 2011 ;-) Mimo tego wiem już, że razem z moim przyszłym mężem będziemy się starać o rodzeństwo dla Malutkiej od wakacji przyszłego roku, kiedy to Gaba skończy 1,5 roczku ;-) Chciałabym kolejne maleństwo urodzić w nieco cieplejszych miesiącach niż grudzień ;-) Wychodzi więc na to, że drugi raz mamą zostanę w 2014 roku (mam nadzieję) :-)

Sergeevna - hehe! :-):-):-) A my się chyba znamy! :-):-):-):-D No to kochana, znów się będziemy razem starać, na to wychodzi! :happy2::happy2::happy2: A pomyśleć, że jak zakładałam wątek, to myślałam, ze jeszcze chętnych na tak odległy termin nie będzie...

Konwalianka - oj, współczuję ząbkowania, mam nadzieję, ze dalej będzie już lepiej. U nas chyba się powoli zaczyna, bo Mia pcha łapki do buzi cały zcas i ślini się okropnie.

Życzę Wam dobrej nocki, ja na dziś już zmykam. Kładę się ostatnio o 21-22, bo tylko tak się jako tako wysypiam.
;-);-)

goodnight.jpg

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry