reklama

Mamy 2014

Sergeevna :) witaj, grudniowa Mamo :)

Mnie się uregulowuje powoli, już mi wczoraj niewiele brakło i wreszcie ogarniam dom :) U mnie śniegu po kolana... Masakra, ja nie wiem, jak my na te chrzciny dojedziemy, bo mąż ledwo wyskrobał dziś auto spod domu.

reklama
hej

konwalianka ja zawsze mowie, ze gorzej byc nie moze:tak: ja mialam zalatwiona szyjke i pekniecie 3b czyli ponad 50 procent miesni poszlo sie czesac, ale faktycznie po 2,5 miesiacach bylo ladnie wygojone i dostalam zielone swiatlo na kolejne dziecko. Sama jednak czekalam pol roku. A Tobie wspolczuje, tyle czasu i dopiero teraz lepiej. Bedzie dobrze nastepnym razem.
wyjda zabki i bedzie spokoj:tak: moze dentinoxem posmaruj

Silm, dobrze, ze juz lepiej

mary to Ty szybko spac chodzisz:-D no ja tak po polnocy...mnie przepraszali, ze szybkiej cc nie zrobili, glaby jedne, nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie w szpitalu robia wszystko by tylko sn rodzic za pierwszym razem. Mala mi prawie usmiercili, bo mi sie zaklinowala, koszmar, dobrze ze teraz poszlo hop-siup;-)

Sergeevna witaj, witaj, jest nas troche z malymi dzieciaczkami:-D

kupilam sanki dla corki a tu ma byc plus, wsciekne sie chyba

a wczoraj bylam na 6 tygodniowej kontroli babelka. Maly wazy prawie 4,9 kg i ma 58 cm:-D

Witam się serdecznie ze wszystkimi Dziewczynami i pytam grzecznie, czy można się przyłączyć? :-)

Jestem mamą 8 tygodniowej Gabrysi, urodzonej w wigilię 2011 ;-) Mimo tego wiem już, że razem z moim przyszłym mężem będziemy się starać o rodzeństwo dla Malutkiej od wakacji przyszłego roku, kiedy to Gaba skończy 1,5 roczku ;-) Chciałabym kolejne maleństwo urodzić w nieco cieplejszych miesiącach niż grudzień ;-) Wychodzi więc na to, że drugi raz mamą zostanę w 2014 roku (mam nadzieję) :-)

Hej skarbie :))) bede Ci mocno kibicowała tak jak reszcie kobietkom :tak: ja to mam nadzieje że do tego czasu już bede miała swoje drugie... bo jak nie to i ja do was dołączę heh ;)

Pozdrawiam girls

Witam się w ten tłusty czwartek już zjadłam pączusia, a tak ogólnie to czytam i jakoś weny brak dziś miałam gości znowu i tak zleciało pół dzionka, Mary dzięki za pamięć:-)
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki

Kinga,
Ciebie chce tu widziec, jak zaczniesz 3. planowac. Jeszcze masz szanse zalapac sie na 2012 :-)

:-D Kinga, wlasnie czekamy w 2014 na Twoje trzecie:-D, bedziesz mi za pare wtedy sluzyc;-)

Jord to Ty chyba cc mialas, co? Takie dziecie wyhodowac:-D

pierwsze dzieciatko w takich wymiarach to chyba po 3 miesiacach mialam:-) wiesz, staram sie nie myslec o pierwszym porodzie, tym bardziej, ze przy rozmiarach corki to nie powinno sie przytrafic w ogole. No i wlasnie paradoksalnie 4 miesiace po porodzie chcialam kolejne. Moze kopniakow w brzuchu mi brakowalo:-D

kobietka spoko, wena kiedys nadejdzie:tak:

Hejka!

Dziś byłyśmy z Mią na szczepieniu. Popłakała mi się córcia strasznie, bidulka moja... Az mi łzy stanęły w oczach! :sorry::zawstydzona/y: Ale ja z tych z miękkim sercem... :zawstydzona/y: Potem była niespokojna, ale senna, położyłam ją o 18.15 i troszkę się wierci, ale chyba śpi już. A ja padam ze zmęczenia...

A jak tam dzionek u Was? Były pączki?
:laugh2:

mary to Ty szybko spac chodzisz:-D no ja tak po polnocy...mnie przepraszali, ze szybkiej cc nie zrobili, glaby jedne, nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie w szpitalu robia wszystko by tylko sn rodzic za pierwszym razem. Mala mi prawie usmiercili, bo mi sie zaklinowala, koszmar, dobrze ze teraz poszlo hop-siup;-)

Livastrid - zazwyczaj chodzę po północy, ale od pewnego czasu kradnę każdą możliwą godzinkę z doby, by pospać... Ja nie mam opcji spania w dzień, jak Mia śpi, więc muszę wykorzystywać noc do maksimum!... :tak: A w jakim szpitalu rodziłaś? U mnie było wskazanie do CC, toteż je sobie zaplanowałam. :tak:

witam sie wieczornie.. ja dzisiaj tyko jednego pączka zjadłam..a i tak nie wiem czy czasem tego mały nie odchoruje.. zobaczymy.. ja aż wstyd się przyznać, chodzę spać ok. 22 bo mały ostatnio budzi mi się o tak nieprzyzwoitych godzinach.. dzisiaj o 3..40 był gotowy do zabawy..ech..

mam pytanko do mam już nieco starszych maluszków, których musiały odstawić od piersi.. mój Tymek w nocy ssie pierś ok. 3-4 raazy..a marzy mi się np. jedna pobudka nocna.. jaki jest na to sposób?

Miłego wieczoru

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry