reklama

Mamy 2014

Kinga - moooooże... :-) Zobaczymy po wizycie u lekarza. :tak: A Ciebie doskonale rozumiem. U nas chłopczyk na celowniku, ale stwierdziliśmy, ze planowania płci nie będzie, bo o Mię staraliśmy się rok, a jak przyjdzie nam planować teraz płeć, to kto wie, ile poczekamy. :eek:
no ja Wam życzę abyście długo na drugie czekać nie musieli :)
Ja teraz drugi cykl z castagnusem jade... z nadzieją że mi pomoże.

reklama
Diablica, Kobietka - trzymam za Was kciuki!!!

Kinga - oby pomogło! U wielu dziewczyn się sprawdził! ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie! Jeszcze 2 tygodnie i obyś zobaczyła na teście II!
:happy::happy::happy:

Kobietka, wszystkiego najlepszego :)

My po chrzcinach, wszystko się udało i było magicznie, nasza msza, personalna, prezenty typowo chrzcielne i zwyczajne też, super :) no i nie miałam garów do mycia :) impreza tylko w restauracji :)

Kinga - oby pomogło! U wielu dziewczyn się sprawdził! ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie! Jeszcze 2 tygodnie i obyś zobaczyła na teście II!
:happy::happy::happy:
no jeżeli się nie uda teraz to w marcu idę na badania ginekologiczne.
musze się zdecydować na badanie drożności jajowodów. Kiedyś miałam zabieg i może po nim mam zrosty ale oby nie. zobaczymy... w marcu pauza i robię badania, zrobie wszystko aby spełnić swoje i marzenie. mąż mnie bardzo wspiera.
dziekuje Ci :*

Silmiriel- dzięki kochaniutka
wpadam się przywitać tak mało mnie ostatnio bo jak nie gości u mnie to ja w gościach dziś się zasiedziałam u koleżanki ,a obiad w lesie wstawiłam ziemniaczki w mundurkach i do tego zupka śledziowa jak post to post , schudnie się hehe
Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku buziaki

ja też się witam.. byłam na dwa tygodnie u rodziców.. ale wypoczęłam.. super było, tylko synek mi się rozchorował..no i czekamy na oznaki ospy.. kuzyn ją przytargał z przedszkola ;/

całuski

Cześć wszystkim!

U nas było ostatnio tak sobie. Mia znów nam nieco popłakuje... Było kilka dni, ze był taki wrzask jak przy kolkach - załamka! :szok::-(:baffled: Ale teraz ją obserwuję i oby już się poprawiło, bo - odpukać - jest dużo weselsza znów. :tak: Ufff, te parę dni było ciężko...

Konwalianka - zdrówka dla synka! Jeju, współczuję choroby!

Jord, Tola, Silmiriel, Diablica - jak tam dzieci?

Kinga
- trzymam mocno kciuki za badania!

Kobietka - jak tam praca?

OK, zmykam po kawkę. ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry