konwalianka
Mały bąbelek
hej dziewczzyny..
u mnie też już wiosna, piękna pogoda dzisiaj.. a ja jakiegoś doła podłapałam.. mały znowu ma nawrót alergii, podejrzewam wit.c a alergolog prywatnie dopiero 29 marca!
poza tym jestem skonana, bąbel podnosi się i co gorsza.. od razu puszcza
widac ze chce równowage łapać.. za jedną reke juz kilka kroków zrobi, alenadal sie giba..
miłego wieczoru moje drogie
u mnie też już wiosna, piękna pogoda dzisiaj.. a ja jakiegoś doła podłapałam.. mały znowu ma nawrót alergii, podejrzewam wit.c a alergolog prywatnie dopiero 29 marca!
poza tym jestem skonana, bąbel podnosi się i co gorsza.. od razu puszcza
widac ze chce równowage łapać.. za jedną reke juz kilka kroków zrobi, alenadal sie giba..miłego wieczoru moje drogie
;-) Chyba tu jest inne podejście niż w PL. Wiadomo, ze taka decyzja wymaga namysłu, bo to obciążenie dla organizmu, ale generalnie przeciwskazań medycznych nie ma.
a Ty już gotowa jesteś na drugie bejbi? rozważacie to ?
A egzamin poszedł OK, ale jaki wynik? Tego dowiem się za parę tygodni. Mówili, ze ok. 5 tyg., ale wyniki mogą być już nawet za tydzień. I tak cały czas loguję się i sprawdzam jak głupia!
Trzy tematy do wyboru, wybrałam o imigrantach i ich stosunku do pracy. 

więc zaczniemy pewnie za rok około maja.. inna sprawa, że ja od niedawna cieszę się, że mogłam zapomnieć o skutkach porodu..no i okresu narazie rak, co oczywiscie nie świadczy, że nie mogłabym zajść.. ale jednak nie;-) chociaż od jakiegoś tygodnia ciąglę myślę o ciąży, porodzie i opiece nad takim noworodkiem