reklama

Mamy 2014

reklama
Dziewczynka by sie przydała i mam wielka nadzieje ze bedzie:) Już nawet imie dla dziewczynki już od pól roku za mna chodzi:)

Ja mam nadzieje ze trzecie nie bedzie wazylo ok.5 kilo bo nie urodze:) Tymuś miał być malutki lekarz przez cała ciaze tak mowil a na porodowce kazdy byl w szoku ze on tyle wazył:D

Jordgubbe, chyba rozmawiałyśmy, ale ja tam hehe, uparta i teorie swoją mam:-D masz rację, że zacznie się w przyszłym roku.. swoja drogą.. już nie moge sie doczekać:)

MeKlaudia, a jakie to imię, jeśli można wiedziec? No dzieciaki spore się rodziły:) Mój mniejszy Tymuś - 3140, za to teraz mały klocek, już 10kg za nami! AA i dzieciaczki Twoje mają takie imiona jak mi się zawsze podobały.. mąż nie chciał sie zgodzić na Marcela:dry:

To imię to Liwia:) Jak tylko je usłyszałąm tak postanowiłam, że moja córka bedzie miała tak na imie i koniec kropka:)

U nas Tymek miał być Ignasiem i był nim przez pierwsze dwa dni ale w rodzinie zbyt sie nie podobało i jakoś tak nie pasowało do niego i jakos moja najmłodsza siostra powiedziała ze ma Tymka w przedszkolu i żeby mial na imie Tymek no i tak zostało:)

A obydwu rodziłam sn Marcela 3 godziny a Tymka 2 :)

cześć, witam się po dłuższej przerwie, widzę, że nam wątek spada, ale to przez to pewnie, że póki się starania nie zaczną, to tak będzie nijak, bo o czym tu gadać, jak tyle spraw ma pewnie każda na głowie
u nas nic nowego, jak się ciepło zrobiło, to więcej czasu spędzamy na dworze, fajnie jest i oby tak już zostało.

pozdrawiam wszystkich i witam nowe staraczki :-)

Witajcie u mnie remont pełną parą ,a zaraz przyjdzie koleżanka na herbatkę jakoś wypijemy tę herbatkę trudno ,że kurz i pył
Tola- ja też po dłuższej przerwie wpadam , spokojnie rozkręci się wąteczek, ja idę do endokrynologa 21 maja i mu powiem ,że za rok staranka i trzeba będzie wyregulować hormonki tarczycowe:)

MeKlaudia-witaj i tutaj:)

Hej dziewczynki!

Przepraszam za nieobecność, ale u nas taki dół, ze hoho... Byłam z Mią na kontroli pediatrycznej w szpitalu wczoraj i... szkoda mi mojej córeczki, ze jest pod opieką takiego konowała!!! :angry: Ta lekarka jest tragiczna - załamka! Aż nie mam siły pisać o tym...

MeKlaudia
- witaj! :-)

Jord - a do czego Twój drugi suwaczek odlicza? :-)

Pozdrawiam!

Mary - współczuję sytuacji z lekarzem konowałem .
Witam się niedzielnie u nas już po remoncie mebelki wiszą tylko się wprowadzać:)

hop hop dziewczyny gdzie jesteście????

reklama
Jestem. W weekend nawet nie dotknęłam komputera, jeśli nie liczyć odkurzenia. W sobotę na działce i na fundamentach byliśmy, wczoraj też się spacerkowaliśmy, byle jak najwięcej razem, bo w środę mąż do Anglii leci na trzy dni. Jakoś tak nam ciężko z tym... A najgorzej boję się wieczorów, bo wieczorem on usypia Małą i ja nie umiem tego zrobić, ile bym się nie starała, nie bujała, nie głaskała, nie nosiła. On weźmie i po 5 minutach Domi w łóżeczku. Najwyżej padniemy obie...
Jord, co to za odliczanie? Chwal się szybko :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry