Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wieczorami walczymy o eliminacje jednego posiłku, póki co jest ciężko:-(
:-( Kocham go bardzo i nie umiem jakoś sobie wyobrazić życia bez niego tyle ze nie ufam mu
oj, trudno się przyznać... Byliśmy z sobą jakiś rok, sypało się... w pracy miałam pewnego pana.. ojcem mi mógłby być. Dziewczyny, jak ja wpadłam, normalnie czekałam na jego smsy, na sam na sam z nim. Generalnie do niczego nie doszło, ale bywało ostro. Przyznałam się mojemu,ze jak tak dalej będzie między nami, to mnie straci. Dziś jesteśmy małżeństwem, szczęśliwym, on mi nie wypomina, ja nigdy więcej czegoś takiego nie zrobię. A do czego zmierzam. Czasem takie skok w bok, jakkolwiek "głęboki" daje takiego kopa, żeby tego nie zrobić, że szok. A druga sprawa, czasem my, kobiety zapominamy o facetach po porodzie. Mnie się wydawało, że się staram itd, a usłyszałam, że ma tego dość, że dziś nie, a wczoraj bolała mnie głowa... Faceci czują się odtrąceni, mniej ważni. i z tego to wszystko. Nie usprawiedliwiam go oczywiście, ale trzeba zmienić relacje od podstaw.