reklama

Mamy 2014

Konwalianka- ja też zaczynam za rok w maju więc może razem będziemy zafasolkowane:-).
a ja wstałam dziś bardzo chętnie słoneczko za oknami super :)

reklama
Silmiriel- no to faktycznie ostatnia nie będę:tak:, a co tam u Ciebie słychać?
Ja szukam nadal pracy i już tracę nadzieję.

czesc dziewczynki

justyna, witaj

mary lepiej wez na poprawke co mowia nasi lekarze:laugh2: troszke poczekac i tak powinnas, chyba nie chcesz by macica Ci poszla, odpukac

zdanego egzamku zycze. Bergen czy norskprøve?

ja mam dzieciaczki z roznica no coz dzis maly ma 2 miechy a pojutrze mala 1,5 roku:-D nie jest zle z takimi dzieciakami. Pod koniec ciazy bylo mi najgorzej. Najwazniejsza jest logistyka:-D

ja sie nastawiam jednak na dziecko jesienne,najchetniej chcialabym urodzic znow we wrzesniu albo pazdzierniku, te styczniowe srednio mi podchodzi ze wzgledu na koncowke ciazy, a letniego dziecka i pologu w tym czasie tez nie chce

kobietka, ja wlasnie staram sie pomieszczenie po pomieszczeniu robic...

Kobietka, zaczynamy coraz bardziej mówić o budowie, bo wiosna idzie. Poza tym nic się nie zmienia :)

Liv, a ja chcę początkowo roczne dziecko. Z tym nie wyszło, więc może z drugim ;) nie chcę chodzić w dużej ciąży latem, bo ja sercowiec i bez tego latem się gorzej czuję. A jak teraz patrzę na Domi z końca grudnia i syna koleżanki, z tego samego roku co moja, ale z początku stycznia to :szok:. Wiem, że się wyrówna, ale na razie różnica wali po oczach

Witajcie drogie kobietki w tym szczególnym dniu chcę Wam złożyć życzenia:)
dużo zdrówka , spełnienia marzeń , ślicznych bobasków w swoim czasie i mnóstwa miłości życzę Wam ja i mój M:)

Zaniedbałam Was, biję się w pierś i jest mi wstyd :zawstydzona/y: a jakiś maraton mi się potworzył, mama w szpitalu na zaplanowanym zabiegu, czyli ja miałam na głowie zarówno moje jak i jej sprawy. Ale na szczęście już wszystko wróciło do normy.

Witam dziewczynki ja trochę ograniczam net bo M twierdzi ,że za dużo siedzę przy kompie a po drugie net mi siada
u mnie po staremu nadal szukam pracy, dorabiam sobie na promocjach puki co pozdrawiam wszystkie dziewczynki:)

reklama
kobietka - hehe, fajnie byłoby się spotkac na nowym wątku ciążowym..

mnie tak odpowiadał czas ciąży i ogólnie czerwiec uważam za wspaniały..ale.. niestety i to u nas się sprawdziło, wszyscy jesteśmy alergikami..moja teściowa (lekarz) mówi, że alergie nieco mniej się łapią maluchów urodzonych w okresie zimowym i chce to sprawdzić przy kolejnym brzdącu..

MeKlaudia, witaj.. czyżby teraz sie dziewczynka przydała?

wiosna idzie wielkimi krokami.. ja już się wzięłam za mycie okien.. 5 mam już za soba, jeszcze 3 zostały..uff

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry