reklama

Mamy 2014

Silmiriel- ja jak zachorowałam to miałam fazy , niby się zakochałam w koledze M i M o tym powiedziałam :szok:,a on uparcie przy mnie trwał bo czuł ,że coś jest nie halo , przyjechał ten kolega i mi tłumaczył ,że to bez sensu jest potem był szpital i jak już doszłam do siebie to sobie pomyślałam Boże co ja wygadywałam i jak mój M się z tym czuł ,a mimo to trwał przy mnie...prawdziwa miłość przetrwa wszystko :tak:

reklama
Witam dziewczynki:)
Dziekuje za słowa otuchy:*
Dziś mamy dzień otwarty w nowym przedszkolu do ktorego chcemy zapisać Marcela no i idziemy z małym zobaczymy czy wejdzie tam w ogole:D Ostatnio miał pasowanie na przedszkolaka i pierwszy raz na występie mowił wszystko i śpiewał normalnie byłam tak wzruszona ze o mało sie nie popłakałam:zawstydzona/y:

MeKlaudia- nie dziękuj nie ma za co od tego też tu jesteśmy ,
no to pękałaś z dumy:-)
a moja siostra wyjeżdża do niemiec na cały maj i mam zaproszenie na dzień mamy do mojego chrześniaka no i na dzień dziecka 1 czerwca będą jakieś zawody konkursy , poczęstunek jadę tam w roli zastępczej mamy :)

MeKlaudia, może coś szykuje, nie denerwuj się :)
A ja ... Ja tu na razie nie pasuję, bo... nie chcę drugiego dziecka. Emocjonalnie nie chcę. Dobrze mi jest tak. nie chodzi o zmęczenie czy coś takiego, po prostu nie chcę. Może mi minie

Nie wiem dziewczynki, jakoś nie wierze by coś szykował:( narazie nie mówiłam ze wiem..

Silmiriel_ ja mam takie same wachania jak Ty.. Tyle ze u mnie to tyczy sie trzeciego.. Z jednej strony chce z drugiej nie ale jak narazie jestem bardziej na nie..

MeKlaudia- a w jaki sposób trafiłaś na te kaskę ukrywaną?
a ja od dziś rzucam papieroski trzymajcie za mnie kciuki żebym wytrwała.

reklama
Kobietka trzymam kciuki:)
Zdziwiło mnie to że w niedziele miał kase na chłopaków buty i gre na xboxa a wczesniej mi mówił ze zbyt dużo kasy z wypłaty nie zostało a w poniedzialek rano zostawił mi 150zł na zakupy jeszcze wiec otworzyłam jego szafke gdzie ma ciuchy i patrzyłam czy ma cos pod ubraniami no i miał..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry