reklama

Mamy 2014

reklama
Hej hej!

Kobietko
- dziękuję Ci, kochana! :-)

Silmiriel - u nas jedna pobudka koło 3.00 na nocne mleczko. Mała zasypia koło 19.00 i śpi do ok. 7.00 z tą jedną pobudką.

Jord - dziękuję! :-) Wasz urlop tuż tuż! Pewnie się cieszysz! :-)

U nas OK. Kaszka u nas nadal na wieczór, do tego w dzień marcheweczka i jakiś owoc. :-) Moja dziecinka właśnie ma pierwszą drzemkę, a ja mam trochę czasu dla siebie. Mój M. w delegacji, ale powinien być w domu za kilka h. :-)
Miłej niedzieli!

Niestety na wieczór przez moje przygody z kolką nerkową, zatkaniem kanalika i zastojem mam za mało i zdecydowaliśmy o kaszce, zresztą, ja nigdy nie chciałam karmić jak najdlużej, chcę szubko wprowadzać nowe, szczególnie, że Domi tak patrzy, jak jemy, że mi czasem w gardle staje :rofl2: Kaszę mannę ma za sobą, ale zanim ja ją nakarmiłam z łyżeczki to było zimne i się złościła, że mało dostała :)

Cześć,
co tam słychać? U nas nic nowego, praca, dzieci, tak w kółko... ale nie narzekam... więcej na :ninja2:

Silm, to wcześnie mannę wprowadziłaś... ja to już nie pamiętam, jak to u moich było, ale na pewno po w m-cu dopiero szedł owoc, potem warzywka, kaszka najpierw kukurydziana, ryżowa... fajnie patrzec, jak dzidzia uczy się jeść...uwielbiałam gotowac zupki, przygotowywac deserki... ach, rozmarzyłam sie...:-)

Jord, jeszcze tydzień, i będziesz miała super wakacje, oby pogoda dopisała

mary, jak tam Mia z nowym jedzonkiem??:-)

Kobietka, to ile dni już bez fajek? Mam nadzieję, żę dajesz rade...:tak:

Witajcie!

Wesołych Świąt życzę Wam wszystkim!

U mnie szok i wielka radość - wczoraj w dniu moich 27. urodzin mój M. oświadczył mi się!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-) W maju 2014 nasz ślub. :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Nie wiem, co ze starankami, nie rezygnujemy z nich, ale zapewne nie będziemy się starać o maluszka na pierwsze miesiące 2014 roku, ale tak na październik mniej więcej.

Dodam, ze Mia ma się dobrze, zaczęłam jej podawać kaszkę bezmleczną na wieczór, dzięki czemu budzi mi się w nocy już tylko RAZ!!! :-):-):-):-):-) Huraaaa! :-D Poza tym marcheweczka poszła w ruch i tez jej pasuje. :rofl2:

Miłej niedzieli wielkanocnej, kochane!

Mary gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie ;-) ja planuje zacząć staranka w przyszłym roku -w okolicach wrzesnia więc dzieciatko sie urodzi w 2014 choć najchętniej to bym już zaczeła ale niestety finanse mi na to nie pozwalają no jeszcze sie cyckujemy z moim synkiem i coś czuje że nie będzie łatwo z odzwyczajeniem

mam nadzieje że mogę z Wami przeczekać ten czas do staranek ;-)

Witam:)
Dawno mnie tu nie było..
My przełozyliśmy starania na kwiecien 2014, musze teraz skonczyc szkołe, musimy zrobić remont no i chłopcy musza podrosnąć bo Marcel jest strasznie niegrzeczny:/
Teraz jeszcze od maja zaczniemy chyba chodzić z Tymkiem po lekarzach bo mierzy tylko 83cm od roku urósł tylko 3 cm a to za mało no ale zobaczymy co powie nasz pediatra..
Poza tym liczyłam ze jak nie bedziemy wyjmować z konta kasy za rodzinne to troche nam sie uzbiera i akurat bedzie na 3:D

Mery gratuluje zareczyn:D

reklama
Tola, a bo ja to jestem szurnięta i tyle :) Ale Dominice nic nie jest, a to najważniejsze.

MeKlaudia, to sobie tu obie będziemy pisać o mdłościach, jak dziewczyny będą kolki przeżywać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry