reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy listopad 2013

Czesc dziewczyny gratulacja dla was wszystkich.Bardzo bym chciala do was dolaczyc,ale niestety nie wiem czy jestem w ciazy czy nie ,chociaz bardzo bym chciala.Zaczne moze od poczatku 7 lutego mialam inseminacje byly 2 pecherzyki ,9 lutego bylam na USG ktore potwierdzilo pekniecie 1 pecherzyka na 100 % a drugi byl taki nie pewny czy pekl czy nie,od 9 lutego biore duphaston i mam go brac az dostene miesiaczke albo az do potwierdzenia ciazy.Dzisiaj jest 19 dzien od inseminacji a ja nadal nie mam miesiaczki w sobote robilam test ale wyszedl negatywny nie wiem co o tym myslec boje sie robic kolejny test ze znowu wyjdzie negatywny.Co o tym myslicie ,czy miesiaczka mozee sie az tak opoznic przy stwierdzonej owulacji?

reklama
Nie wiem czy to normalne bo jeszcze nigdy tego nie zauwazylam ale mam okropnie duzo sluzu takiego zadkiego jak woda non stop mokro i na dodatek dzisiaj zauwazylam,troche tego sluzu gestszego w takim dziwnym kolorze ,takim przypominajacym kolor brazowy.

remember.me teraz będzie wszystko dobrze. Szkoda tylko, że tak późno trafiliście na dobrego lekarza.
Super są te testy elektroniczne, szkoda że w Polsce ich nie ma, zaoszczędziłabym sobie nerwów w wypatrywaniu pod różnym kątem i w różnym świetle drugiej bladej kreseczki.

A teraz parę słów o mnie.
Mam na imię Agnieszka i 9 marca kończę 29 lat. Mam synka, który 16 marca kończy 3 lata. Teraz ciąża nie była planowana, bo uznaliśmy że Janek jest jeszcze za mały i poczekamy z drugim dzieckiem parę lat. Jednak ta wpadka bardzo nas cieszy.
:-)

Witajcie
Tescior pozytywny!!!!!! Juz widoczny:D

Jestem kamila w maju koncze 26 lat to moj 2 dzidzius. synka Adasia urodzilam w swoje urodziny prawie 5 lat temu:) nadrobie was jak synka zaprowadze do przedszkola:)

Obecnie mieszkamy w Niemczech:)

Ja mam na imię Dominika. Mam 15 miesięczną córeczkę Basię i teraz staraliśmy się dla niej o braciszka :)
Ja robiłam tylko test z krwi BetaHCG i wszystkim polecam, bo najskuteczniej wykrywa ciąże.
W poprzedniej ciąży, pomimo 6 tygodnia, test ciążowy ze sklepu nie wykrył mi ciązy więc szkoda na to pieniędzy wg mnie oczywiście.

Dziewczynki na ile przed @ robilyscie tesciora? Ja jestem 6 dzien po owulca juz mnie kluje w brzuchu ale na @ to za wczesnie.Dopiero na dzien przed @ mnie bolal...chce mi sie spac juz o 20 spie tak mamod trzech dni...i sutki mnie czasami swedza:) MAm nadzieje ze to ciaza,oj mam:)

reklama
Ja sie musze za jakims lekarzem rozejrzec:tak: umowie sie na przyszły tydzien:tak:

Dziewczyny umowmy sie ze bedziemy zakladaly nowe watki po uzgodnieniu wspolnym bo pozniej zeby bajzlu nie bylo:confused::sorry2::tak:

Do góry