reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy listopad 2013

Witam po majówce...
Ja tylko zmarzłam i się przeziębiłam...
Gdynianka u nas było podobnie dobry pulmonolog ćwiczenia oddechowe i trafna eliminacja alergenów uspokoiła astmę, mam nadzieję że tak już zostanie. A co do wieku to kochana przedłużamy sobie młodość macierzyństwem po 30;-)

Kamilka spóźnione życzenia urodzinowe:tak:
Melonowa Gratuluję egzaminu do przodu :)
Kangurowa mi Ciebie będzie brakowało więc się nie wygłupiaj !!!!!
Nonek90 to ja zajadam za siebie i za Ciebie:zawstydzona/y: zawsze zajadam stres:wściekła/y:

Natomiast z "przytulaniem" to nie ma problemu powiem że nie obniżyło mi się libido- umówmy się że pozostało bez zmian ;), u nas dobrze wizyty częste w celu monitorowania "wchłaniania" brzuch pokuty ale dajemy radę tylko emocji nie potrafię trzymać na wodzy i ciśnienie szaleje dostałam leki na nadciśnienie :sorry: i tak się kulam od wizyty do wizyty...
No nic uciekam nadrabiać zaległości...

reklama
Wyląduje w wariatkowie chyba przez tą ciąże niedługo ;) czyli prawidłowym jest i bolące nadal i zaczynające boleć i bolące mniej, dzizyss, chyba się położę :eek: zresztą krzyże mnie pobolewają jakoś, jak do tej pory nic mi nie było tak teraz zaczynam wariować.

Trzymajcie się, zajrzę jak ochłonę :)

Wyląduje w wariatkowie chyba przez tą ciąże niedługo ;) czyli prawidłowym jest i bolące nadal i zaczynające boleć i bolące mniej, dzizyss, chyba się położę :eek: zresztą krzyże mnie pobolewają jakoś, jak do tej pory nic mi nie było tak teraz zaczynam wariować.

Trzymajcie się, zajrzę jak ochłonę :)
Nie stresuj się i nie nakręcaj się niepotrzebnie. Na pewno wszystko jest w porządku. Każda ciąża inna i objawy książkowe nie koniecznie są wyznacznikiem prawidłowo przebiegającej ciąży.
Mnie też jakiś czas temu przestały boleć piersi, a teraz znowu bolą, szczególnie w nocy, jak wstaję do młodego kiedy się obudzi. Więc NA PEWNO wszystko jest ok. Wyluzuj, a będzie dobrze;-):-).

Amethyst - az mnie zmroziło czytając, ciesze sie że wszystko dobrze sie skończyło, i że maluszek Jeremiasz tak, ma sie dobrze ;-)
swoją drogą- ciekawe imię ;-) bardzo ładne;-)

Kamilka spóźnione szczere życzenia!

wasze teksty mnie powaliły ;-) tez mam fałde spozywczą, choć twardsza i już nie do wciagniecia od dołu;-)

melonowa- gratuluje zdania egz. ja jestem teraz na podyplomówce, cały czerwiec w egzminach wiec już mam dość na samą myśl.

moje piersi mnie bardziej swedzą niż bolą..choć tkliwe są jak nic!

sex...hmm no jest ;-) ale faktyczniej rzadziej niż przed ciazą, chyb dziś dorwę mezulka ;-)

mój P sie smieje, ze najpierw siedziałam na forum slubnym w 2011 roku na czerwcówkach ;-) a teraz na listopadówkach na babyboom;-) i ma racje to dwa fora na których do tej pory sie uzewnetrzniałam

BabyPoznań ja o tobie cały czas mysle, wiec sie nie czuj odrzucona, pamietaj widzimy sie 23 maja na konferencji mamo to ja w mercurym;-)

Kochane jestem po wizycie u ginka na nfz, opiszę zaraz w odpowiednim wątku:-)

Pod wieczór was poczytam dokładnie, jak Misiek kładzie się spać to wówczas mam czas dla siebie i dla was:-)

Teraz uciekam gotować chłodnik, bo jest mega cieplutko i tylko to przychodzi mi do głowy na obiad. Mój kochany mężuś przysniósł dzisiaj na pocieszenie 2 kg truskawek i mega dużego arbuza:-)
Uciekam na wątek o wizytach. Do wieczorka:-)

Gdynianka- jeju jak dobrze ze wdzystko dobrze. Tak sie denerwowalas:( ;)

Jeju dziewczyny ogladalam filmiki z porodow i becze jak glupia.. Jej ja mialam lekki porod i to raczej nie ze stresu a nie wiem hormony mi dowalily:/

Jakis dol mnie lapie:(

Przepraszam Giusiak... popiórkowało mi sie ale ciesze sie ze wiadomo o co chodzi ;)
Ostatni syn ma na imie Jeremi.... Jeremiasz nam sie mniej podobało;)

Muszę Wam powiedzieć, że jesteśmy baaardzo powściągliwe, jeśli chodzi o zdj naszych brzuszków. Właśnie przeglądałam inne wątki i np grudniówki już zamieszczają zdj, a na wcześniejszych miesiącach są zdj z 9, 12, 13 tydz. A u nas bida ze zdj, jest ich tylko kilka. :-):-D

A... wstawiłam swoje, z 10 tyg. A co tam.

Kurcze, ale mam dzisiaj lenia, nic mi się nie chce. Kto ugotuje mi obiad?

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć kobietki
Już dawno tutaj nie byłam, ale jakoś tak mniej czasu ostatnio. Wybaczcie ale chyba nie dam rady uzupełnić wszystkiego bo ilość stron przybyłych od mojej ostatniej wizyty jest ponad moje siły. Mam tylko nadzieję, że u Was wszystko dobrze.
Ja rosnę i rosnę, normalnie juz 5 kg na + od początku ciąży, jestem tym przerażona. Mam nadzieję że jednak moja waga nie będzie tak szybko szła w górę. Dodatkowo mam straszne bóle od kości ogonowej normalnie chodzić nie mogę ani ruszyć nogą, a już nie wspomnę o przekręcaniu się z boku na bok.
Aha tydzień temu byłam na Usg z dzidziusiem było wszystko dobrze, pomiar przezierności i kości nosowej ok.:-)

Dziewczyny mam do Was pytanie czy macie skuteczne sposoby na histerię u 3latka mój synek normalnie doprowadza mnie do szału, o wszystko płacze nie potrafi wytłumaczyć o co mu chodzi tylko od razu uderza w histerię. Mam już dość boję się że moje nerwy źle wpłyną na dzidziusia.
Proszę pomóżcie bo się wykończę:-(

Do góry